Over
Emma Handson

Wil je weten wat Emma Handson voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Over Emma Handson

Emma Handson text & secretary solutions is als E-Way Out B.V. in 1993 opgericht en was een van de eerste organisaties die flexibel, tijd- en plaatsongebonden werken introduceerde voor medewerkers en klanten. Het bedrijf is met name in het nieuwe millennium enorm gegroeid. Daardoor staat het inmiddels bekend om zijn grote en brede expertise en is het specialistische dienstenpakket flink uitgebreid. In 2016 veranderde E-Way Out haar naam in Emma Handson text & secretary solutions, om zo nog beter aan te sluiten bij haar (internationale) karakter en diensten.

Emma Handson levert op afstand of op locatie – afhankelijk van wat onze klanten nodig hebben –  tekst- en managementsupportoplossingen aan zelfstandigen en organisaties in binnen- en buitenland. Door de eigen ontwikkeling van innovatieve en efficiënte software realiseert Emma Handson niet alleen dat klanten de handen vrij krijgen voor hun corebusiness, maar gebeurt dit bovendien tegen verrassend scherpe tarieven.

Door op dit gebied te blijven vernieuwen, is Emma Handson al jaren een gestaag groeiend bedrijf met inmiddels een schat aan expertise en sterke diensten dat al verschillende keren met awards is bekroond.

Over onze Emma’s

De trots van het bedrijf zijn de ruim 40 Emma’s. Dit vaste team van hoogopgeleide taalprofessionals (hbo+ en academisch werk- en denkniveau) is de kern van ons succes. Dit team stelt de klant centraal, denkt mee en zet echt dat stapje extra! En door de diversiteit aan ervaring zijn zij in staat diverse branches te bedienen. Vanzelfsprekend met een zeer hoog kwaliteitsniveau waarbij de persoonlijke klantwensen leidend zijn!