Emma zit in ons allemaal — in alle meer dan 90 taalprofessionals die ons team vormen. Emma is die ultieme notulist of assistent die veel verder gaat dan de bekende clichés.

Dat extra stapje, die puntjes op de i, de handen uit de mouwen en de klant centraal — you name it, Emma does it. Dat verklaart ook onze achternaam: Handson. We willen graag voor jou aan de slag. Dingen doen.

Om een veelgestelde vraag maar meteen te beantwoorden:
Emma Handson is niet de oprichter van ons bedrijf. Hoewel ze geen echt persoon is, is ze wel de verpersoonlijking van waar wij allemaal voor staan.

Vooruitstrevend in dienstverlening, houding en uitvoering.

Wij zijn trots op Emma. Of beter gezegd: op alle Emma’s die we vandaag de dag zijn. Want samen maken wij een succes van jouw dag!

Franka van Dommelen

Altijd van niveau

Al onze Emma’s zijn hoogopgeleid. Daar hechten wij waarde aan omdat het van belang is dat onze notulisten, assistenten en taalprofessionals snel begrijpen waar je het over hebt — én dat fluitend vertalen in acties of heldere communicatie. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend om voortdurend te investeren in hun kennis, ervaring en werkenthousiasme. Enerzijds door collega’s zelf op te leiden en hen actief te betrekken bij externe en interne ontwikkelingen. Anderzijds door bewust aandacht te hebben voor hen als persoon. Wij geloven namelijk dat werkgeluk de brandstof is voor de groei van onze organisatie.

Veiligheid & privacy

Bij Emma Handson zijn de best mogelijke beveiliging en absolute vertrouwelijkheid fundamenteel. Wij vertellen je graag hoe wij ervoor zorgen dat jouw vertrouwelijke gegevens bij ons in veilige handen zijn.

Oorsprong & overtuiging

Even terug in de tijd. In 1993 ontstond het fundament van Emma Handson als E-Way Out B.V. Eén van de eerste organisaties die flexibel, tijd- en plaatsongebonden werken introduceerde. Tweeëntwintig jaar later, in 2015, werd E-Way Out voortgezet als Emma Handson text & secretary solutions.

Een nieuwe naam die beter aansluit bij de veranderende tijden, ons (internationale) karakter en onze diensten.

En ook vandaag en morgen zijn wij écht vooruitstrevend. Werken kan succesvoller — véél succesvoller, geloven wij. Dus naast onze focus op perfecte dienstverlening zijn wij ook continu bezig om nieuwe manieren van assisteren en ontzorgen te bedenken.

Eén van die sprongen voorwaarts is bijvoorbeeld onze dienst creative assistant, een assistent op afstand (of locatie) die je presentaties, social media, drukwerk en website tot in de puntjes verzorgt, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Doordat we jou uit handen nemen waar wij goed in zijn, heb jij de ruimte om je te focussen op dat waar jij goed in bent: je corebusiness. Daar worden we allemaal blij van.

Houd vooral ook onze nieuws- en blogsectie in de gaten. Hier schrijven we regelmatig over innovaties waar we aan werken, ideeën die we hebben en inzichten in de markt en werk in het algemeen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De laatste jaren is het bedrijf Emma Handson enorm gegroeid, waardoor het ook mogelijk is geworden om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Zo zijn we in de coronatijd begonnen met huiswerkbegeleiding voor kinderen met een taalachterstand. En we zijn actief als Kletsmaatje via stichting Het Begint met Taal. We steunen daarnaast de Maarten van der Weijdenfoundation en Stichting Leergeld Nederland door onze diensten daar kosteloos in te zetten. We willen graag doorgroeien als bedrijf, juist om dit soort zaken te kunnen blijven doen. Het past precies binnen onze overtuiging: we doen waar we goed in zijn en proberen daarmee anderen te helpen.

Awards

FD Gazellen awards

FD Gazellen Award 2023

Emma Handson is een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en behoort in 2023 voor de zevende keer tot de FD Gazellen!

Vitaalste Bedrijf Award

Het Vitaalste Bedrijf

In 2019 organiseerden zorgverzekeraar ONVZ en MKB-Nederland in samenwerking met Lifeguard en Intermediair voor de zevende keer de zoektocht naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Emma Handson belande op de 13e plaats op de ranglijst van de 50 vitaalste bedrijven van Nederland.

Top 250 Award

Top 250 Groeibedrijven

De Top 250 Groeibedrijven wordt samengesteld door het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) in samenwerking met nlgroeit. De lijst betreft een overzicht van bedrijven met minimaal 10 FTE en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Daarnaast dienen de groeibedrijven gedurende drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet te hebben gerealiseerd.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?