Vector Arbeidsdeskundig Advies is een arbeidsdeskundig adviesbureau, dat zich gepassioneerd bezighoudt met arbeidsdeskundige dienstverlening. “Hierbij nemen we altijd een kijkje op de werkplek en voeren we een gesprek met de werknemer en werkgever,” vertelt Patrick Peters, eigenaar en registerarbeidsdeskundige.

Vector Advies

“De proactieve houding van Emma Handson waardeer ik enorm”


Arbeidsdeskundig onderzoek

Patrick vertelt verder: “Tijdens het bezoek aan de werklocatie analyseren de werkgever, de werknemer en ik de beperkingen en de taakbelastbaarheid van de werknemer. Als een metselaar rugklachten heeft, kijken we bijvoorbeeld of het haalbaar is om veel te bukken, draaien en tillen. Mogelijk kunnen we de functie aanpassen met een tilhulp of kan werknemer een andere functie in het bedrijf bekleden. Is dit niet het geval, dan gaan we nadenken over andere mogelijkheden op de arbeidsmarkt.”

Ontzorgd door dicteerservice

Waarom Patrick arbeidsdeskundige is geworden? “Het leuke vind ik dat ik werk aan een case. Hierbij komen echter ook veel randzaken kijken, die ik minder leuk vind. Bij mijn vorige werkgever kwam ik eens in aanraking met de dicteerservice van Emma Handson. Ik dacht toen: dit is gaaf en werkt fijn. Toen ik acht jaar geleden mijn eigen bedrijf startte, heb ik direct contact opgenomen met Franka, de directeur van Emma Handson.”

Snel en efficiënt

“Ik vind het belangrijk dat mijn rapporten er gelikt uit zien,” gaat Patrick verder. “Daarnaast vind ik schrijven niet leuk en heb ik vaak minimaal vier uur nodig om een rapportage uit te werken. Inspreken gaat een stuk sneller en is efficiënter. Het is succesvol, want nu kost het mij een halfuur. Het keurig uitgewerkte rapport ontvang ik altijd binnen 24 uur. Ik doe het al jaren op deze manier en ik wil het zo blijven doen.”

Kwalitatieve rapportages

Patrick is zeer te spreken over de dienst Mobiel dicteren: “Het is niet alleen maar tekstverwerken: de typistes denken echt mee of de rapportage klopt. Afwijkende informatie en inconsistenties markeren ze geel. Dat waardeer ik enorm. Ik heb echt het gevoel dat de kwaliteit van mijn werk daar heel veel beter van is geworden en dat is voor mij heel waardevol.”

Ondersteuning backoffice

Patrick krijgt het steeds drukker met cases. “Het inkomende mailverkeer, de offertes en andere randzaken nemen hierdoor steeds meer toe. Ik had ondersteuning nodig voor de backoffice. Mijn bedrijf is echter nog niet groot genoeg om hiervoor iemand in dienst te nemen voor vijf dagen per week. De personal en virtual assistants van Emma Handson zijn de perfecte oplossing. Zij verwerken mijn e-mails, maken afspraken en nemen de telefoon op als ik zelf in een onderzoek zit. Sindsdien heb ik veel meer ruimte om te doen wat ik moet doen: het uitvoeren van onderzoeken.”

Buitengewoon goede service

“Ik vind het wel lastig dat ik niet alles meer van A tot Z zelf doe,” benoemt Patrick. “Gelukkig leer ik hier steeds beter mee omgaan. Door de buitengewoon goede kwaliteit die Britte, Marlon en Eelke leveren, kan ik het steeds meer loslaten. Ik sta er steeds opnieuw van te kijken hoe goed het servicelevel is. Dat de personal assistants een proactieve houding hebben en meedenken, waardeer ik enorm. Ik ‘verkoop’ Emma Handson ook regelmatig aan andere arbeidsdeskundigen, als die vertellen hoe druk ze het hebben.”


Optimale ondersteuning

“Het leuke aan werken voor Vector Arbeidsdeskundig Advies is dat ik met zoveel diverse mensen en instanties in contact kom,” vertelt personal assistant Eelke. “Van bedrijfsartsen tot re-integratiebureaus, van zzp’ers tot grote Nederlandse bedrijven. Wij verzorgen alles rondom de planning van Patrick en zijn collega Maike. Vector is een ontzettend fijne opdrachtgever; de arbeidsdeskundigen staan open voor overleg en dagelijkse afstemming, waardoor we ze optimaal kunnen ondersteunen.”

Ook jij kunt een efficiëntieslag maken en steeds meer cases behandelen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door je rapportages in te spreken of de backofficewerkzaamheden uit te besteden. Meer weten? Bel naar (073) 747 00 54, vul direct het informatieaanvraagformulier in of mail naar info@emmahandson.nl. We gaan graag de samenwerking met je aan!

“De proactieve houding van Emma Handson waardeer ik enorm”

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?