Emma’s Mobiel Dicterenapp

Vaak zou je aantekeningen willen kunnen maken als je onderweg bent of ergens middenin zit; van een idee of een to-dolijstje tot een gedetailleerd (medisch) rapport. Helaas gaan veel van die gedachten verloren in de waan van de dag, of stel je het uitwerken van een rapport uit omdat het nu eenmaal veel werk is of omdat je je computer niet bij de hand hebt.


Niet met Emma’s Mobiel Dicterenapp. Je spreekt je bericht in — wat het ook is — en je dictaat wordt, snel, veilig en versleuteld, verstuurd naar Emma Handson. Want wist je dat spreken 7 keer sneller is dan typen? Onze specialisten gaan er meteen mee aan de slag en voor je het weet ontvang je een uitgewerkt overzicht of rapport retour. Als je dat wilt zelfs binnen 24 uur.Download hier in de App Store

Download hier in de Google Play Store

Mobiel dicteren

Sjablonen

Om te garanderen dat je transcripten volgens jouw wensen worden aangeleverd, maken we afspraken over het juiste sjabloon en de juiste opmaak. Zodoende weet je dat je daar niets meer aan hoeft te doen.

Veel meer dan platte tekst

Onze Emma’s zijn hbo- of academisch geschoolde taalspecialisten. Mede hierdoor zijn zij in staat om óók vakinhoudelijke instructies om te zetten in prettig leesbare teksten die verzorgd en correct zijn.

Dus of je nu de eerdergenoemde medische rapporten, technische how-to’s of complexe onderzoeksresultaten wilt laten uitwerken — onze Emma’s gaan geen uitdaging uit de weg.

Mobiel dicteren in drie stappen

  1. Spreek je dictaat in via onze app mobiel dicteren of stuur een opname per e-mail.
  2. Direct na ontvangst gaat een tekstprofessional met je dictaat aan de slag en wordt het door een tweede lezer nagekeken.
  3. Binnen 24 uur ontvang je het gecontroleerde, uitgewerkte transcript van je bericht (wederom veilig en versleuteld) per e-mail retour in de juiste opmaak.


Notuleren

En wat denk je van het gebruik van onze Mobiel Dicterenapp voor het maken van je notulen? Tijdens een vergadering, workshop, congres, seminar, heidag of een bijeenkomst anderszins wil je je kunnen focussen op de inhoud. Natuurlijk maak je hier en daar wat aantekeningen, maar er is zelden ruimte voor het volledig en tot in detail vastleggen van alles-wat er besproken wordt.

De notulisten van Emma Handson hebben die ruimte wél en nemen jou dit graag uit handen. Maak je opname met onze app en laat je verrassen door onze notuleerservice.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?