Het laten redigeren van je teksten, ongeacht hun aard, brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Ten eerste weet je zeker dat de teksten grammaticaal en inhoudelijk correct zijn. Ieder woord, elke komma en elk statement krijgt de aandacht die het verdient.

Daarnaast bespaar je enorm veel tijd door je teksten te laten redigeren. Redactie kost veel energie en is voor veel mensen een tijdrovende klus. De spreekwoordelijke puntjes op de i zetten zichzelf niet, maar onze Emma’s draaien er hun hand niet voor om.

En er is meer. Geredigeerde teksten zijn consistent qua taal en toon. Ze zijn compact, helder en toegankelijk door een passende structuur en correct gebruik van terminologie.

Lisette manager Emma rapporteert

Op jouw manier

Redactie is geen one-size-fits-alloplossing. Integendeel. Jouw briefing is leidend. Jij bepaalt de stijl, beoogde lengte en zelfs de lay-out.

Door gebruik te maken van templates in jouw huisstijl kunnen we de documenten precies zó aanleveren dat jij er geen omkijken meer naar hebt. Of het nu een intern rapport, een presentatie of een uitgebreide bedrijfsanalyse is.

Ben je op zoek naar nog meer creatieve input, dan is onze dienst Creative assistant wellicht interessant.

Online

Tegenwoordig zijn veel teksten bedoeld voor online gebruik. Webteksten, blogs, tutorials, whitepapers — wij redigeren of herschrijven ze allemaal voor je.

Hierbij houden we rekening met SEO-uitgangspunten, zodat de teksten bijdragen aan jouw vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.
En net zoals we je online teksten graag redigeren, staan we ook paraat om ze from scratch voor je te schrijven.

Nederlands van het hoogste niveau

Binnen het team van Emma Handson hebben we de luxe te beschikken over meerdere neerlandici. Deze taal- en letterkundigen bezitten een schat aan kennis met betrekking tot de Nederlandse taal. Natuurlijk volgen we hierbij het Groene Boekje.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?