Emma Handson steunt Maarten van der Weijden Foundation

14 oktober

Emma Handson is sinds dit jaar trots lid van de Club van 111 van de Maarten van der Weijden Foundation. We steunen de foundation door de secretariële dienstverlening voor onze rekening te nemen.

Over de Maarten van der Weijden Foundation

De Maarten van der Weijden Foundation is, zoals de naam al zegt, een stichting van zwemmer Maarten van der Weijden. De foundation zet zich in om het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Maarten van der Weijden en zijn foundation zijn onder meer bekend van de 11 Stedenzwemtocht, waarmee in 2018 en 2019 miljoenen euro’s werden opgehaald voor kankeronderzoek.

Emma Handson en Maarten van der Weijden

Emma Handson en Maarten van der Weijden kennen elkaar al enkele jaren. Als veelgevraagd spreker heeft Maarten een drukke agenda, die beheerd wordt door de Virtual Assistant (VA) van Emma Handson. Omdat we geraakt zijn door het goede werk van de Maarten van der Weijden Foundation, hebben we onze dienstverlening aan de foundation aangeboden. Zo zijn wij actief betrokken bij de financiële afwikkeling van donaties en aanverwante administratieve werkzaamheden.

Sponsor

Als specialisten in administratieve ondersteuning bieden wij onze diensten aan de foundation kosteloos aan en mogen we ons lid noemen van de Club van 111. Zo dragen wij eraan bij dat elke gedoneerde euro voor de Maarten van der Weijden Foundation rechtstreeks, en zonder aftrek van kosten, naar kankeronderzoek gaat.

Meer weten?

Alle informatie over de Maarten van der Weijden Foundation vind je op de website www.mvdwfoundation.nl. Daar vind je ook hoe jij de foundation kunt steunen of ondersteuning kunt aanvragen voor een project.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?