Projectmanagement leer je pas echt goed door het te doen. Ervaring is belangrijk om te opereren op het hoogste niveau. Daarom is het ook belangrijk dat er ervaren projectmanagementondersteuning, kortweg ‘PMO’, is op het hoogste niveau. Een niche waarin Emma Handson zich thuis voelt. Onze projectmanagementondersteuners komen zelf uit het vak. Ze hebben een schat aan ervaring opgedaan bij een grote verscheidenheid aan organisaties, in diverse branches.

Zowel ‘pro’ als actief

Een goede projectmanagementondersteuner doet meer dan het uitvoeren van vooraf bepaalde taken. De echte professionals zijn altijd op zoek naar verbeteringen, dragen continu ideeën aan, denken actief mee en houden het team in beweging.

Dat zijn Emma’s projectmanagementondersteuners. Hun praktijkervaring én grote drive is wat nodig is om uitdagingen aan te gaan, deadlines te halen en verwachtingen te overtreffen. Kortom, Projectmanagementondersteuning op zijn best!

Op jouw manier, met een vleugje Emma

We begrijpen dat je je eigen werkwijze en tools hebt. Daarom zijn we flexibel en gaan we mee in jouw programmatuur en ecosysteem.

Dat wil overigens niet zeggen dat we geen suggesties zullen doen. Door onze brede en afwisselende ervaring hebben we veel verstand van tools en software — misschien wel het meest turbulente aspect op de werkvloer — en kunnen we hier waardevolle suggesties voor geven. Soms in de vorm van een nuance of handigheidje, soms in de vorm van een geheel nieuw softwarepakket.

Grip en inzicht

Onze projectmanagementondersteuners zijn zich als geen ander bewust van de waarde van heldere rapportages en daaruit voortkomende inzichten. Resultaat — of het gebrek daaraan — moet je meten.

Door efficiënt rapportages op te stellen waarin de juiste gegevens worden vastgelegd, en daarbij te waken voor bureaucratie, versterken we in korte tijd je grip op je projectorganisatie. Je ziet wat er gebeurt en je kunt daarnaar handelen.

Dat zijn Emma’s projectmanagersondersteuners. Hun praktijkervaring én grote drive is wat nodig is om uitdagingen aan te gaan, deadlines te halen en verwachtingen te overtreffen.

Flexibiliteit als uitgangspunt

Iedere organisatie is anders. Daarom zijn onze projectmanagementondersteuners erg flexibel. Alles hangt af van jouw vraag, je huidige positie en je doelstellingen.

Dat betekent dat we flexibel zijn qua planning en tijdsbesteding. We werken niet met staffels of vaste prijzen, maar kijken echt naar jouw behoefte en hoe we daarin zo efficiënt mogelijk kunnen voorzien. Voor meer informatie over tarieven en mogelijkheden neem contact met ons op.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?