Al jaren kun je bij ons je dictaten inspreken via een inbellijn. Sinds kort bieden we een nieuwe mogelijkheid aan, namelijk inspreken via onze app. Wij interviewden Marcel Bellekom, schaderegelaar bij Achmea Personenschade, hierover.

Achmea

“Door Emma Handson kunnen we meer klanten bezoeken.”


Marcel, wil je wat meer over jezelf en je werk vertellen?

“Ik werk als schaderegelaar bij Achmea Personenschade. De afdeling behandelt letselschadeclaims voor bijna alle merken van Achmea. Mijn taak is om live gesprekken te houden met mensen die zo’n claim hebben lopen bij ons. Dan gaat het om de complexere zaken, waarin een gesprek bijdraagt aan vertrouwen in elkaar. Daarnaast biedt het een beter inzicht in welke problematiek er speelt, welke oplossingen we hiervoor kunnen bieden en wat je wel of niet van elkaar kunt verwachten. Bij Achmea Personenschade zetten we daarin de mens voorop.”

Waarom heb je de keuze gemaakt om te dicteren?

“Al vóór de introductie van Emma Handson in 2006 hebben we als club in een project vastgesteld dat dicteren ons behoorlijk wat tijd scheelt per opdracht. Door de rapporten in te spreken, kunnen we meer opdrachten doen dan daarvoor. En klanten bezoeken is toch het leukste wat er is. Dat voordeel is nooit verdwenen.”

Sinds kort gebruik je onze Mobiel Dicterenapp. Hoe bevalt dat?

“De toegevoegde waarde van de app vind ik dat je tijdens het inspreken niet afhankelijk bent van een telefoonverbinding. Je zult het misschien niet geloven, maar er zijn nog gebieden in Nederland zonder of met zeer gebrekkige dekking. En daar werk ik toevallig. Bijvoorbeeld pauzeren gaat met de app ook wat makkelijker. Het is net iets handiger dan inbellen.”

Hoe lang maak je al gebruik van onze diensten?

“Ik werk al sinds 2006 met Emma Handson. Al vanaf de start levert Emma Handson dienstverlening op een continu hoog niveau. Met name het nakomen van de belofte dat je binnen 24 uur je dictaat uitgewerkt terug hebt, vind ik een unique sellingpoint. En uiteraard het taalkundig hoge niveau van de uitwerkingen. Top!”

Zou je mobiel dicteren aanraden aan anderen?

“Als rapporteren een vast onderdeel is van je functie en je dit iedere week een aantal malen moet doen, raad ik je zeker aan om te onderzoeken of de diensten van Emma Handson je daarbij kunnen helpen. Test het, meet het vooral en oordeel dan. Zo hebben wij dat ook gedaan. Wij zijn nog steeds heel erg blij dat we dat in 2006 zo goed hebben onderzocht.”

Emma Handson Mobiel Dicteren

Wil je net als Marcel Bellekom je rapporten inspreken en binnen 24 uur taalkundig perfecte verslagen ontvangen? Spreek deze in met onze app: Emma Handson Mobiel Dicteren. Deze is gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store. Meer informatie? Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of klik hier om direct meer informatie aan te vragen.


Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?