Emma Handson heeft door de jaren heen een mooie reeks nominaties en awards in de wacht gesleept. En ja, daar zijn we trots op. Hieronder een overzicht, maar wel met kanttekening: de mooiste award die we kunnen winnen is nog altijd een compliment van een tevreden klant — en daar krijgen we er gelukkig een heleboel van!

FD Gazellen awards

FD Gazellen Award 2022

FD Gazellen is een initiatief van Het Financieele Dagblad. Met een FD Gazellen Award worden groeiende ondernemingen in de spotlights gezet. Emma Handson is een van de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland en behoort ook in 2022 tot de FD Gazellen voor de zesde keer!

Vitaalste Bedrijf Award

Het Vitaalste Bedrijf

In 2019 organiseerden zorgverzekeraar ONVZ en MKB-Nederland in samenwerking met Lifeguard en Intermediair voor de zevende keer de zoektocht naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Emma Handson belande op de 13e plaats op de ranglijst van de 50 vitaalste bedrijven van Nederland.

Top 250 Award

Top 250 Groeibedrijven

De Top 250 Groeibedrijven wordt samengesteld door het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) in samenwerking met nlgroeit. De lijst betreft een overzicht van bedrijven met minimaal 10 FTE en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Daarnaast dienen de groeibedrijven gedurende drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet te hebben gerealiseerd.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?