In het verlengde van onze service Mobiel Dicteren, bieden we geavanceerde spraakherkenning aan. Hiermee praat je tegen je tablet of pc en zie je direct jouw tekst op je scherm verschijnen.

Op deze manier wordt het maken en beheren van tekstbestanden, spreadsheets of presentaties wel héél eenvoudig. Emma Handson begeleidt het gehele proces van oriëntatie tot implementatie in je organisatie.

Spraakherkenning

Dragon Professional

Dragon Professional is zonder twijfel voor de meeste situaties de beste keuze op het gebied van (Nederlandse) spraakherkenning. Emma Handson heeft jarenlange ervaring met de implementatie van dit pakket en kan daardoor de software precies afstemmen op jouw wensen.

Extra zekerheid: redactie en opmaak

De kwaliteit van goede spraakherkenningssoftware is verbluffend. Toch kan het zijn dat je op zoek bent naar aanvullende subtiele redactie van je teksten, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je teksten inhoudelijk, grammaticaal én stilistisch scherp zijn. En dat zonder enige moeite. Emma Handson doet het voor je. We zorgen ervoor dat de computergegenereerde teksten de juiste tone of voice hebben. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?