Tijdens een vergadering, workshop, congres, seminar, heidag of een bijeenkomst anderszins wil je je kunnen focussen op de inhoud. Natuurlijk maak je hier en daar wat aantekeningen, maar er is zelden ruimte voor het volledig en tot in detail vastleggen van alles-wat er besproken wordt.

Plaats een aanvraag voor een notulist

De notulisten van Emma Handson hebben die ruimte wél en nemen jou dit graag uit handen. Het uitbesteden van notuleren is niet alleen praktisch, het is ook nog eens enorm nuttig. Onze notulist voorziet je van een helder, professioneel verslag. Vanzelfsprekend grammaticaal en inhoudelijk onberispelijk. En, afhankelijk van je wensen, bondig of uitgebreid.

  Plaats een aanvraag voor een notulist

  Tot in de puntjes verzorgd— in allerlei talen en branches

  Notulen hebben een belangrijke functie als naslagwerk. Ze worden door vele ogen gezien en er wordt regelmatig jaren (soms zelfs decennia) later nog op teruggegrepen.

  Iets wat zo lang deel uitmaakt van je organisatie moet foutloos zijn. Dit zien wij niet als pluspunt, maar als vanzelfsprekendheid.

  Onze hoogopgeleide notulisten zijn stuk voor stuk hbo- of wo-geschoold én beheersen vaak meerdere talen. Je kunt er dus op vertrouwen dat alle notulen grammaticaal en inhoudelijk juist zijn — of het nu in het Nederlands of Engels is. Natuurlijk denken we graag mee indien je notulen in een andere taal wenst.

  En denk ook eens aan het laten redigeren van je agendastukken, notulen of jaarverslag. Wij helpen je graag!

  Vaste notulist

  Bij Emma Handson werken wij met een vaste notulist (én een vaste back-up) voor onze klanten, zodat je weet waar je aan toe bent. Een groot voordeel hiervan is dat je erop kunt vertrouwen dat de notulist jouw jargon en context begrijpt, zonder dat je dit keer op keer moet uitleggen.

  Van nature breed georiënteerd

  Onze notulisten hebben verschillende expertises. Wij zoeken altijd naar een notulist die zo goed mogelijk aansluit op jouw werkveld. Dit doen we onder andere voor pensioenfondsen, vastgoedondernemingen, financiële instellingen, advocaten- en notariskantoren en de medische sector. En omdat iedere branche anders is en aan (nieuw) jargon geen einde komt, blijven wij ons verdiepen en specialiseren. Zo weet je zeker dat alle terminologie en vakinhoudelijke informatie correct in de notulen terugkomen.

  Op locatie of op afstand

  Notuleren kan overal. Onze notulisten werken graag op locatie, maar als de praktijk dit niet toelaat springt (online) communicatiesoftware bij. Hierdoor is de notulist in staat om ook op afstand een ijzersterk verslag te maken. En heb je aantekeningen van een vergadering of een opname die je alsnog wilt laten uitwerken? Ook dan helpen wij je graag!

  Verslagvormen

  Het uitwerken van notulen kan op allerlei manieren, afhankelijk van de persoonlijke wensen of richtlijnen binnen je organisatie. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden.

  Dé specialist voor pensioenfondsen

  Kennis van zaken is belangrijk voor een notulist. Daarom volgen al onze Emma’s een intensief inwerktraject, gevolgd door een specifieke opleiding. Deze opleiding, die wordt afgerond met een officieel examen, geeft onze notulisten waardevolle kennis waardoor zij zich nog vertrouwder voelen met de pensioenmaterie.

  Daarnaast helpen onze doorlopende workshops en trainingen de notulisten om up-to-date te blijven — zowel op het gebied van pensioenen als daarbuiten.

  Mobiel Dicterenapp

  Wij ondersteunen je graag – ook met software om je vergadering op te nemen. Wij ontwikkelden dan ook onze Emma’s Mobiel Dicterenapp. Je maakt een opname en je dictaat wordt, snel, veilig en versleuteld, verstuurd naar Emma Handson. Onze notulisten gaan direct voor je aan de slag!

  Tarief inhuren notulist

  Het tarief voor het inhuren van een notulist hangt van meerdere factoren af. Daarom kunnen we je het best van dienst zijn — en het snelst inzicht in de kosten geven — als we even contact hebben. We zijn telefonisch te bereiken op 073-747 00 54 of vul ons contactformulier in. We gaan direct voor je aan de slag!

  Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?