De wereld om ons heen wordt steeds internationaler. En ook daarin kunnen wij een rol spelen. Onze vertaaldienst is heel flexibel. We vertalen niet alleen je tekst, maar kunnen ook meteen stijlwijzigingen of redactiewerkzaamheden uitvoeren. Zo kun je bijvoorbeeld een formele Nederlandse tekst naar vlot Engels laten vertalen door native speakers.

Daarnaast sluit onze vertaaldienst naadloos aan op onze andere diensten. We werken bijvoorbeeld met plezier je dictaten van onze mobieldicterenservice uit in meerdere talen. Hetzelfde geldt voor notulen, creaties van onze creative assistant of berichten van onze telefoonservice.
Hiermee is onze vertaalservice een echte katalysator voor jouw internationale ambities.

Lees hier hoe wij je helpen bij het aanzienlijk sneller uitwerken van je gespreksverslagen middels onze Mobiel Dicterenapp.

Tarief vertalen

Het tarief voor vertaalwerkzaamheden hangt van meerdere factoren af. Daarom kunnen we je het best van dienst zijn — en het snelst inzicht in de kosten geven — als we even contact hebben. We zijn telefonisch te bereiken op 073-747 00 54 of vul ons contactformulier in. We gaan direct voor je aan de slag!


Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?