Een creative assistant van Emma Handson tilt de creatieve uitingen van je organisatie naar een hoger niveau. Een assistent die de website, nieuwsbrieven, documenten en huisstijl zo inricht dat jouw tone of voice herkenbaar is.

Ook op het gebied van social media nemen onze creative assistants het voortouw en zorgen ze dat je op de juiste kanalen zichtbaar wordt en dat ook blijft. Met een strakke contentkalender, de juiste opmaak en altijd sterke tekstuele ondersteuning.

Creative assistant

Snel, sneller, snelst

De creative assistant is gewend om onder tijdsdruk te werken. Sterker nog, in veel gevallen heb je al binnen een dag of twee je materiaal retour. Denk bijvoorbeeld aan het opmaken van een nieuwsbrief, het bewerken van een foto of het lay-outen van documenten.

Bij grotere vraagstukken, zoals een nieuwe huisstijl of een uitgebreide brochure, gaat de creative assistant eerst met je in gesprek om goed in kaart te brengen wat de wensen en eisen precies zijn, zodat ze daarna in rap tempo aan de slag kan.

Samengevat

De creative assistants van Emma Handson nemen tijdrovende creatieve zaken uit handen en zorgen dat al je uitingen er verzorgd en aantrekkelijk uitzien. Nieuwsbrieven, presentaties, campagnes, pitches, drukwerk, offertes, online marketing, social media — you name it. Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven neem contact met ons op.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?