Het omzetten van gesproken berichten naar tekst kent eindeloos veel toepassingen. Voor het on the go dicteren bieden we met onze dienst Mobiel dicteren een ideale oplossing.

Maar ook als je al een opname hebt gemaakt, helpen wij je graag verder door het maken van een transcript van jouw opname. Hierbij kun je denken aan interviews, dialogen, evaluatiegesprekken, (markt)onderzoeken, klankbordgesprekken, beoordelingsgesprekken, video-opnames, raadsvergaderingen of juridische opnames. Dit kunnen actuele opnames zijn, maar ook opnames van 3 maanden — of 6 jaar — geleden.

Perfect gearchiveerd

Woord en geschrift kennen beide hun eigen voordelen. Maar één ding is zeker: geschreven tekst is de ideale vorm om te bewaren — zeker in digitale vorm.

Door het gesproken woord met behulp van transcriberen om te zetten naar het geschreven woord, worden je documenten eenvoudig doorzoekbaar, gemakkelijk te ordenen en dus ook vindbaar en efficiënt te raadplegen. Een bijkomend voordeel is dat geschreven teksten snel kunnen worden gescreend en dat ze zich uitstekend lenen voor het maken van analyses.

Veilig en efficiënt

Veiligheid en discretie spelen binnen Emma Handson een dermate centrale rol dat het bijna overbodig voelt om ze te benoemen. Tegelijkertijd is het belang van verantwoorde omgang met informatie, van welke aard dan ook, dusdanig groot dat we er toch bij stil willen staan.

Alle verkeer van informatie vindt plaats via versleutelde verbindingen en onze Emma’s houden zich strikt aan onze interne protocollen om veiligheid te garanderen.

Voor specialisten uit iedere windrichting

Iedereen die (video-)opnames bezit die van belang zijn, die moeten worden bewaard of waarin stukken makkelijk moeten kunnen worden opgezocht, kan enorm veel winst boeken door bestaand materiaal om te laten zetten naar geschreven tekst. Of het nu actueel of ‘uit de oude doos’ is.

Dus of je nu advocaat, medisch specialist, moleculair bioloog of businessmanager bent – eenmaal uitgewerkt kun je de tekst inzetten daar waar nodig. 

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?