Het beste van 2023

28 december

Successen vieren doen we graag bij Emma Handson. Daarom kijken we aan het einde van het jaar graag nog een terug op wat is geweest. En natuurlijk doen we dat steeds met de blik naar voren: hoe maken we van het komend jaar weer net zo’n of een groter succes? Maar eerst nog even genieten van het beste van 2023.

30 jaar Emma Handson

Het is bijna knap als je dit hebt gemist: Emma Handson bestond in 2023 30 jaar! In 1993 werd het bedrijf opgericht door één zelfstandige notulist. Dit groeide uit tot het huidige fullservicebedrijf voor alle mogelijke ondersteunende diensten. We vierden ons jubileum onder meer met een feestweekend met alle collega’s, gratis workshops Slimmer werken voor een aantal klanten en de onthulling van ons geheim. Ook in 2024 blijven we vooroplopen met nieuwe technieken. We zetten onze ervaring graag praktisch in, maar ook vanuit een adviserende rol. Op naar de komende 30 jaar. Ga je met ons mee?

FD Gazelle 2023

Emma Handson is in 2023 voor de zevende maal op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Het klinkt bijna vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Deze prijs van het FD wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die de drie jaar voorafgaand aan de uitreiking ten minste 20% omzetgroei lieten zien. Daarnaast zijn er eisen aan de totale omzet en moet ieder jaar winstgevend worden afgesloten. Dat we opnieuw tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren, daar zijn we trots op! Groei jij met ons mee?

Workshop Slimmer werken

We noemden het hierboven al even: in 2023 introduceerden we de workshop Slimmer werken, een workshop op maat voor iedereen die wat meer rust in zijn hoofd wil. We hebben hiermee al verschillende ondernemers en assistententeams kunnen helpen. Meike van den Berg van MijnGemeenteDichtbij was een van hen: “Heel fijn dat er met een aantal praktische tools direct resultaat zichtbaar was.” Ben jij de volgende die efficiënter gaat werken dankzij onze praktische adviezen?

Trends omzetten in kansen

Waar het op werkgebied een goed jaar was, hadden we in de wereld te maken met trends die niet allemaal positief waren. Maar we zouden Emma Handson niet zijn als we die trends niet wisten om te zetten naar kansen. Grote wereldproblemen kunnen we niet oplossen, maar met maatschappelijk verantwoord ondernemen kan iedereen zijn steentje bijdragen. Kamp je met personeelstekort of hogere kosten? Wij hebben tips om daarmee om te gaan. En internationalisering en flexibilisering hebben wij omarmd. Ook in 2024 houden wij de trends in de gaten. Artificial intelligence en ChatGPT vormen daar ongetwijfeld één van. Wij hebben er zin in. Jij ook?

Nieuwe klanten en collega’s

Als groeiend bedrijf hebben we veel nieuwe klanten en collega’s verwelkomd. Naast de financiële, medische en juridische wereld weten steeds meer andere branches ons te vinden. Onder meer retailbedrijven en organisatieadviesbureaus profiteren nu van onze diensten. We ontmoeten elkaar graag bij jou op de werkplek, online of in ons kantoor in Vught. Dat is verder uitgebreid, zodat ook ons groeiende medewerkeraantal daar terechtkan. Dankzij de groei kunnen we alle klanten naar tevredenheid – en nog meer – helpen. Waarmee kunnen we jou in 2024 ondersteunen?

Het beste van 2023: op naar 2024

Het beste van 2023 nemen we graag mee naar 2024. Wij wensen je het allerbeste voor het nieuwe jaar en hopen dat we elkaar daarin veelvuldig tegenkomen!

Vertel ons waarmee wij je kunnen helpen en we denken graag met je mee. Neem contact op via info@emmahandson.nl, telefonisch via (073) 747 00 54 of klik hier voor direct contact.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?