Trends 2023: probleem of kans?

11 mei

Welke trends zien we in 2023? En wat kun jij daar als ondernemer mee? Emma Handson biedt jou als ondernemer graag (kleine) oplossingen voor grote uitdagingen. Bekijk de trends 2023.

Trends 2023: 1. Personeelstekort

Het werk hoopt op en personeel is lastig te vinden. Dat geldt ook voor veel secretariaten. Maar is het aannemen van extra mensen wel de juiste oplossing? Emma adviseert kijkt graag met je mee hoe je de kernprocessen in jouw onderneming optimaal kunt laten verlopen. Wellicht is het werk op de juiste manier wel prima te doen met de mensen die er nu zitten. En zo niet, dan weten wij welke hulp je kunt inschakelen. Creëer ruimte, ervaar het gemak!

Trends 2023: 2. Hogere kosten

De inflatie is hoger dan die in jaren is geweest. Dit merk je privé in je portemonnee, maar ook als bedrijf. De energiekosten zijn gestegen en leveranciers moeten meer vragen voor hun diensten. De focus op kosten zorgt voor een heroverweging: als je zaken uitbesteedt, moeten die ook goed gebeuren en liefst moeten de kosten worden terugverdiend. Bij Emma Handson kun je op beide zaken rekenen: kwaliteit staat altijd bovenaan en je houdt tijd over, omdat je die niet aan ‘randzaken’ hoeft te besteden. Voor die extra tijd weet je vast wel een goede bestemming!

Trends 2023: 3. Flexibiliteit

Omdat kosten, personeel én politieke en economische ontwikkelingen zo onvoorspelbaar zijn, wil jij je niet te erg op iets vastleggen. Daarom is een flexibele schil onmisbaar. Bij Emma Handson betaal je alleen voor de diensten die je afneemt. Heb je weinig rapporten of hoeven we alleen een paar telefoontjes aan te nemen? Dan betaal je alleen daarvoor, niet voor een fulltime medewerker die op werk zit te wachten. Wel zo logisch. Wist je trouwens dat je als werknemer bij Emma Handson ook heel flexibel bent? Omdat dat beide kanten op werkt, kun je, als je dat zou willen, daardoor zelfs misschien meer uren werken. Bekijk onze vacatures en vraag naar de mogelijkheden.

Trends 2023: 4. Internationalisering

Grenzen vervagen en de wereld is met een paar muisklikken bereikbaar. Geen wonder dat steeds meer bedrijven medewerkers met verschillende nationaliteiten aannemen of vestigingen over de grens hebben. Vaak is Engels dan de voertaal. Wist je dat wij ook vergaderingen in het Engels kunnen notuleren of documenten voor je kunnen vertalen? Wij hebben native speakers in huis die ook goed Nederlands spreken. Zo ben je van alle (internationale) markten thuis!

Trends 2023: 5. Maatschappelijke betrokkenheid

Stikstofproblemen, opvang van oorlogsvluchtelingen, armoede… Het zijn grote vraagstukken die niet een-twee-drie zijn op te lossen. Maar één ding is zeker: we moeten er samen aan werken en alle beetjes helpen. Bij Emma Handson wordt bijvoorbeeld veel thuisgewerkt, zodat we niet meer reisbewegingen maken dan nodig. En met projecten als Kletsmaatjes zetten wij onze taalkennis in om iets te betekenen voor een ander.

Zie de trends van 2023 als een kans om het beter te doen. Wij willen daarin graag meedenken en aangeven wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op door te bellen naar (073) 747 00 54, te e‑mailen naar info@emmahandson.nl of klik hier.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?