Als assistent of ondernemer ben je continu bezig met een veelheid aan gevarieerde taken. Met (vaak) meerdere mailboxen, meerdere agenda’s, telefoon en opdrachten tussendoor is het een kunst om het overzicht en de rust te bewaren. Bij Emma Handson weten we precies hoe daarmee om te gaan. Wij leren je de tips en tricks die je nodig hebt. Ons motto: niet harder werken, maar slimmer werken.

Praktische training

Slimmer werken is een training zoals je die van ons kunt verwachten: hands-on. De training is praktisch en spitst zich toe op het slimmer inrichten van je werkdag. Daarbij hoort het slimmer gebruiken van Outlook en andere Officeprogramma’s, zodat die jou bij je werkzaamheden ondersteunen.

Individuele begeleiding

We geven een-op-een begeleiding, die daardoor helemaal op maat is. Iedereen werkt op een andere manier en heeft voorkeuren voor bepaalde werkwijzen. Hiermee houden we in de begeleiding rekening. We stemmen de training specifiek af op wat voor jóu werkt.

Zzp’er zoekt hulp

Voor grip op je werkdag

De training Slimmer werken is bedoeld voor iedereen die weer grip op zijn of haar werkdag wil. Assistenten, officemanagers, secretaresses en ondersteuners zijn per definitie kenniswerkers die continu prioriteiten moeten stellen en handvatten nodig hebben voor efficiënt timemanagement. Maar ook ondernemers die er alleen voor staan, helpen wij verder om zich minder te laten leiden door de waan van de dag.

Overzicht en efficiëntie

Slimmer werken geeft bewezen resultaat: je bent effectiever, efficiënter en productiever. Juist doordat je handelt vanuit overzicht en rust, heb je ruimte om direct in te spelen op zaken die anders lopen dan gepland. Je bent in staat proactiever te handelen en ervaart minder werkdruk.

Direct resultaat

De investering voor de training Slimmer werken bestaat uit 2 of 3 contactmomenten van 2 uur, bij jou op locatie. Het resultaat zie je direct terug. We kijken met je mee zodat je heel gericht en direct toepasbare tips krijgt. Je ontdekt jouw persoonlijke werkaanpak met een workflowschema waarmee je meteen aan de slag kan. Dit is niet alleen bevorderlijk voor je werk maar ook voor je humeur!

Ervaringen

“Heel fijn dat er met een aantal praktische tools direct resultaat zichtbaar was.”

Meike van den Berg
MijnGemeenteDichtbij

Klik hier voor de volledige referentie.

Aanmelden of meer informatie

Zeg nu zelf, wie wordt er niet blij van moeiteloos werken? Neem voor meer informatie over de training Slimmer werken direct telefonisch contact op via +31 (0)73 747 00 54 en vraag naar Marlon van Dijk. Of stuur een e-mail naar adviseert@emmahandson.nl. Wij helpen je graag verder.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?