Groeien en bloeien dankzij onze klanten

3 augustus

30 jaar Emma Handson was niet mogelijk geweest zonder de directrices als motor, de medewerkers die de bedrijfsfilosofie in de praktijk brengen én onze klanten. Die klanten maken het drieluik compleet. We lichten een paar klanten uit die zo tevreden zijn met Emma Handson dat ze in de afgelopen jaren hun referentie bij ons hebben afgegeven.

Emma rapporteert & redigeert: Univé

Het uitwerken van rapporten behoort al lange tijd tot de diensten van Emma Handson. Wij startten de innovatieve Digitale Secretaresse en ontwikkelden die door tot Mobiel Dicteren. Univé maakt daarvan al zeker vijftien jaar gebruik. Letselschaderegelaar Bert Schipper vertelde: “Ik werk sinds 2009 bij Univé, en toen maakte men al gebruik van de diensten van Emma Handson (al heette het bedrijf toen nog E-way Out). Ik ben er op dag 1 ingerold en ik gebruik het nu nog steeds.”

Superefficiënt

Univé werkt nog steeds met Emma Handson voor het uitwerken van rapporten. Het grote voordeel? Bert: “Deze manier van werken is superefficiënt. Als ik mijn rapporten niet meer kon dicteren, zou ik mijn werk heel anders moeten inrichten.” Ook collega Jouke Jorritsma kan Mobiel Dicteren niet meer missen: “Er wordt bij steeds meer bedrijven gewerkt met geautomatiseerde inspreekmogelijkheden, maar inspreken kan bij jullie gewoon onderweg. En dat jullie met me meedenken, vind ik ook echt een voordeel!”

Emma notuleert: Montae & Partners

Met het aanbieden van notuleerdiensten stapte Emma Handson de wereld van de pensioenfondsen binnen. Inmiddels zijn we daarin een gevestigde naam. Daarnaast notuleren we voor onderwijsbesturen en andere vergaderingen op managementniveau. Binnen de pensioenwereld notuleren we onder meer al bijna tien jaar voor Montae & Partners , dat bestuursondersteuning aan meerdere pensioenfondsen biedt. Henry van Eck zei over het begin van de samenwerking: “Jullie vroegen wat je voor ons kon betekenen en daar was ik heel blij mee. Jullie kwamen precies op het juiste moment.”

Kwaliteit

Montae & Partners is nog steeds blij met de samenwerking. Waarom? Henry: “Het is gewoon altijd goed. Jullie bieden zoveel mogelijk vaste notulisten, leveren op tijd en de kwaliteit is goed. Emma Handson is absoluut heel betrouwbaar. Wat jullie beloven, doen jullie ook. Dat lijkt heel vanzelfsprekend, maar dat is het niet.” De samenwerking gaat zeker door: “We vinden elkaar in kwaliteit: wij leveren hoge kwaliteit en jullie passen daar heel goed bij.”

Emma assisteert & adviseert: Buffi Duberman

Emma Handson biedt tegenwoordig een compleet aanbod aan secretariële diensten. De personal assistant (PA) is daarvan een belangrijk onderdeel. De PA biedt praktische ondersteuning en speelt direct in op de wensen van de klant. Taalcoach Buffi Duberman profiteert al ruim drie jaar van de inzet van een PA. “Ik hield te veel ballen in de lucht en had ondersteuning nodig”, verklaarde ze eerder haar beslissing

Persoonlijke aandacht

De inzet van een PA bracht Buffi meer structuur. Buffi: “Nu kan ik me volledig focussen op de dingen waar ik goed in ben. Emma Handson is juist goed in de dingen waar ik niet goed in ben en focust zich daarop. Dat vind ik fantastisch.” Ze voelt zich prettig bij de samenwerking: “Ik vind het heel belangrijk om omringd te zijn door enthousiaste en vrolijke mensen, die houden van hun werk. De persoonlijke aandacht die Emma Handson voor je heeft, is heel prettig.”

30 jaar: met dank aan alle klanten!

We zijn er trots op dat zoveel klanten de samenwerking en kwaliteit van Emma Handson roemen. Kunnen wij jou ook verder helpen? Neem contact op door te bellen naar (073) 747 00 54, te e-mailen naar info@emmahandson.nl of klik hier om direct contact op te nemen.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?