Buffi Duberman is taalcoach, maar dat is een te krappe samenvatting van haar zeer diverse werkzaamheden. We vragen haar of ze kort kan uitleggen wat ze doet. Buffi: “Officieel is mijn functie English communication coach and consultant. Ik help zeer gemotiveerde mensen om het meeste uit hun Engels te halen. Ik help BN’ers, CEO’s, maar ook native speakers, bijvoorbeeld in Londen. Ik ontwerp eigen cursussen en heb een eigen lesmethode. Daarnaast geef ik bedrijfstrainingen aan groepen.”

Buffi

”Emma Handson is juist goed in de dingen waar ik niet goed in ben en focust zich daarop. Dat vind ik fantastisch.”


Behoefte aan ondersteuning

We vragen Buffi wat haar heeft doen besluiten om Emma Handson in te schakelen. Buffi geeft aan: “Ik hield te veel ballen in de lucht en had ondersteuning nodig. Vroeger heb ik met een manager gewerkt, maar die had ik eigenlijk niet nodig. Ik wist namelijk wel wat ik wilde doen, maar had hulp nodig bij de uitvoering. Zo ben ik bij Emma Handson terechtgekomen.”

Buffi wordt ondersteund door een vaste PA van Emma Handson, Karin. Hoe helpt zij Buffi precies? Buffi: “Karin helpt bijvoorbeeld met de prijsschema’s: de verschillende tarieven voor verschillende diensten. Ze plaatst mijn nieuwsbrief op de website en denkt mee over nieuwe strategieën en nieuwe cursussen. Ik ben een soort Niagara Falls met inspiratie en Karin staat eronder met een emmer en probeert het allemaal op te vangen. Het is af en toe zoveel, dat ik denk dat zij ook ondersteuning nodig heeft. Ze doet het geweldig, ik ben superblij met Karin.”

Doen waar je goed in bent

Buffi is dus erg tevreden over Emma Handson. Wij vragen haar wat de ondersteuning haar heeft opgeleverd.Haar antwoord: “Meer structuur. De jaar- en weekkalender worden bijvoorbeeld netjes bijgehouden. Vroeger moest ik dat allemaal zelf doen. Nu kan ik me volledig focussen op de dingen waar ik goed in ben. Emma Handson is juist goed in de dingen waar ik niet goed in ben en focust zich daarop. Dat vind ik fantastisch.”

Persoonlijke aandacht

We vragen Buffi of ze Emma Handson zou aanraden aan andere ondernemers of bedrijven die behoefte hebben aan ondersteuning. Buffi: “Jazeker, ik voel me in ieder geval heel erg gesteund. Je zou bijvoorbeeld kunnen beginnen met een aantal maanden ondersteuning, en dan evalueren of je een verschil in stressniveau ervaart. Je bouwt ondertussen samen een vertrouwensband op, het is immers ook vertrouwelijk werk. Ik vind het heel belangrijk om omringd te zijn door enthousiaste en vrolijke mensen, die houden van hun werk. De persoonlijke aandacht die Emma Handson voor je heeft, is heel prettig.”

De ervaring van Karin

Karin is ook enthousiast over de samenwerking. “Het is een leuke variatie aan werkzaamheden die ik voor Buffi uitvoer. Het is heel uiteenlopend, van de planning en het goed bewaken en indelen van Buffi’s agenda, tot meedenken over nieuwe programma’s, prijsbepalingen, contact met cliënten en opdrachtgevers en gedeeltelijk beheer van de website. Het is mooi om samen tot nieuwe inzichten te komen en ook om haar richting te kunnen geven hoe dingen aan- en op te pakken in de zaken waar zij zelf “niet zo goed” in is. Het contact met Buffi verloopt heel goed. We hebben een wekelijks belmoment en mochten we elkaar daarbuiten nodig hebben, weten we elkaar goed te vinden.”

Op zoek naar een langdurig inzetbare en betrouwbare personal assistant? Dan ben je bij Emma Handson aan het juiste adres. Ook kortdurende projecten zijn mogelijk, bijvoorbeeld ter overbrugging van ziekte, geboorte- of zwangerschap en vakantie. Neem contact op door, te bellen naar (073) 747 00 54, te mailen naar info@emmahandson.nl of klik hier voor direct contact.“De personal assistants zijn heel betrokken en denken actief mee met oplossingen.”

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?