Emma Handson en Montae & Partners, beide in hun eigen vakgebied grote spelers in de wereld van de pensioenfondsen, hebben elkaar gevonden in hun hoge standaard voor kwaliteit. Henry van Eck van Montae & Partners: “Het is gewoon altijd goed.”

“Wij leveren kwaliteit en daar past Emma Handson heel goed bij.”


Consultancy en bestuursondersteuning

Montae & Partners is een consultancybureau en verzorgt de bestuursondersteuning voor momenteel 16 pensioenfondsen. Er werken 140 mensen verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied. Emma Handson wordt ingezet als flexibele schil en als specialist op het gebied van notuleren. Henry van Eck, verantwoordelijk voor de bestuursondersteuning: “Wij ondersteunen het bestuur van A tot Z, van het maken van beleidsnotities tot het regelen van de vergaderlocaties en alles wat ertussen zit. Daar hoort ook het notuleren bij.”

Notuleren: een specialisme

Montae & Partners heeft 14 secretaresses speciaal voor bestuursondersteuning, maar laat het notuleren regelmatig aan Emma Handson over. Henry: “Notuleren moet eigenlijk direct na de vergadering gebeuren en tegelijkertijd moeten ook de acties worden uitgezet. Daarom maakt Emma Handson vaak de notulen voor ons. Zo kunnen we zelf gelijk met de acties aan de gang. Notuleren is ook echt een specialisme.”

Juiste moment

Als notulist voor pensioenfondsen zocht Emma Handson 9 jaar geleden zelf de samenwerking met Montae & Partners. “Jullie vroegen wat je voor ons kon betekenen en daar was ik heel blij mee. Jullie kwamen precies op het juiste moment”, zegt Henry. Hij legt uit: “Wij zijn de beste in bestuursondersteuning en omdat we bij veel fondsen dienstverlenend bezig zijn, komen we weleens handen tekort. Dan is het heel fijn om een samenwerkingspartner van hetzelfde kwaliteitsniveau als flexibele schil in te kunnen schakelen, zodat we snel kunnen opschalen.”

Betrouwbaar

Montae & Partners is blij met de samenwerking met Emma Handson. “Het klinkt misschien niet spectaculair, maar er is gewoon nooit gedoe”, vertelt Henry. “Het is gewoon altijd goed. Jullie hebben zoveel mogelijk vaste notulisten, leveren op tijd en de kwaliteit is goed. Emma Handson is absoluut heel betrouwbaar. Wat jullie beloven, doen jullie ook. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet.”

Kwaliteit

Zou Henry ons nog aanbevelen bij collega’s in de pensioenwereld? “Jazeker, hoewel het niet echt nodig is, volgens mij. Emma Handson is een gevestigde naam in deze branche. We vinden elkaar in kwaliteit: wij leveren hoge kwaliteit en jullie passen daar heel goed bij.”

Wil je meer weten over Montae & Partners? Kijk dan op https://www.montaepartners.nl/

Wil je net als Montae & Partners een notulist met (pensioen)kennis die de beste kwaliteit levert? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of vraag direct meer informatie aan.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?