Misschien wist je al dat Emma Handson bestaat uit drie afdelingen. Alle drie hebben ze hun eigen specialisatie én hun eigen manager. Wat de afdelingen en managers gemeen hebben, is dat ze allemaal zorgen voor het echte Emma Handsongevoel, bij klanten én collega’s. We laten je graag kennismaken met Lisette (Emma rapporteert & redigeert), Paulien (Emma notuleert) en Britte (Emma assisteert & adviseert). Maak hieronder kennis met onze managers en hun afdeling.

Maak kennis met Paulien, manager van EN

Paulien belandde twee jaar geleden vanuit de uitgeverijwereld bij Emma Handson, als manager van Emma notuleert (EN). Ze wil ervoor zorgen dat bedrijven en pensioenfondsen voor notulen van hoge kwaliteit niet meer om ons heen kunnen. “Veel mensen kunnen een verslag schrijven, maar niet van de kwaliteit waarmee wij dat doen. En dat ook nog onder tijdsdruk. Onze klanten stellen hoge eisen aan de verslaglegging en dat doen wij dus ook.” Paulien vertelt graag meer over de afdeling en haar rol hierin.

Maak kennis met Paulien, manager ERR


Maak kennis met Britte, manager van Emma assisteert & adviseert

Britte, zelf bij Emma Handson begonnen als PA / VA, is de kersverse manager van Emma assisteert & adviseert (EAA). Wat ze eerst deed voor klanten, doet ze nu voor de 18 PA’s en virtual assistants (VA’s) die ze onder haar hoede heeft: “Ik wil mijn collega’s helpen, zodat zij kwaliteit kunnen leveren. Wat hebben zij nodig om hun werk goed te doen en onze klanten echt verder te helpen? En hoe kan ik hen beiden helpen met het behalen van hun doelen en hen blij maken? Dat wil ik faciliteren.” Britte vertelt graag meer over de afdeling en over haar rol hierin.

Manager

Maak kennis met Lisette, manager van ERR

Lisette is sinds 3 jaar de manager van Emma rapporteert & redigeert (ERR), de afdeling die ‘alles wat met tekst te maken heeft’ door haar handen ziet gaan. Haar nummer 1-doel is de kwaliteit van het werk én het werkgeluk van de collega’s. Lisette: “Wij maken echt het verschil op kwaliteit. Alles wat wij lezen wordt nog een tweede keer gelezen om de kwaliteit hoog te houden. De extra kwaliteitscheck gaat overigens niet ten koste van de snelheid, want de klant krijgt het verslag nog altijd binnen de afgesproken tijd (meestal 24 uur) retour.” Ze vertelt graag meer over de afdeling en over zichzelf.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?