Wat een goede PA voor jou kan betekenen

7 maart

Als je een personal assistant (PA) alleen kent uit de film, denk je misschien dat zo’n assistent alleen is weggelegd voor de superrijken. Dat beeld weerleggen we graag. Volgens Emma Handson verdient iedere organisatie, van zzp’er tot multinational, een goede PA. Omdat we de meeste werkzaamheden bij Emma Handson op afstand doen, is een PA ook voor jou bereikbaar. Wat zo’n PA dan voor jou kan betekenen? Rust, overzicht en zoveel meer.

Wat is een PA?

We gaan nog even terug naar dat beeld uit de films. Daarin zie je ook dat de PA altijd klaarstaat voor zijn of haar ‘baas’. De PA neemt de opdrachtgever alle randzaken uit handen, zodat die er niet meer over hoeft na te denken. Dat klopt dan weer wel. Een PA is er om jou werk uit handen te nemen en doet dat het liefst nog voordat jij er letterlijk om vraagt. Zo kun jij je richten op je corebusiness, met jouw PA als ideale sparringpartner. Zo biedt een PA van Emma Handson je heel veel:

Rust en ruimte: een goede PA neemt werk uit handen

Praktisch gezien kan de PA voor jou de telefoon opnemen, je e-mail bijhouden en je agenda beheren. Of juist een grote klus op zich nemen waarvoor jij de tijd maar niet kan vinden, zoals het structureren van gegevens of het uitzoeken van een nieuw systeem. Het doel van de PA is daarbij jou echt verder te helpen. Als we de telefoon opnemen, maken we dus niet alleen een terugbelnotitie, maar beantwoorden we indien gewenst ook de vraag van de klant. Je hebt er dan echt geen omkijken meer naar. Dat geeft rust.  

Overzicht en structuur: een goede PA brengt orde op zaken

Ben je zo druk dat je het overzicht kwijt bent? Dan komt een PA zeker van pas. Schakel bijvoorbeeld hulp in om die bulk aan e-mail te beantwoorden. Een PA werkt de achterstand weg en gaat intussen op zoek naar de vraag achter de vraag: kunnen we het werkproces verbeteren, zodat je misschien niet meer zo’n achterstand oploopt? Dan biedt de PA aan om die structuur te implementeren. Als jij dat wilt natuurlijk. We zoeken uit wat jij nodig hebt en proberen je verwachtingen altijd te overtreffen.

Zekerheid: een goede PA biedt continuïteit

Als je zaken uit handen geeft aan je PA, moet je erop kunnen vertrouwen dat ze worden geregeld. Continuïteit is daarin een belangrijke factor. Dat geeft jou zekerheid. En PA bij Emma Handson heeft een vaste back-up en is onderdeel van een team van PA’s. Dankzij een gedegen interne administratie is er dus altijd iemand met kennis van zaken die jou kan ondersteunen. Ook als jouw vaste PA ziek is of op vakantie gaat.

Kennis: een goede PA denkt met je mee

Met een PA van Emma Handson haal je ook een hoop kennis in huis. Met alle ervaring op het gebied van ondersteuning kennen we de mogelijkheden en kunnen we jou helpen met uitzoeken wat voor jou het beste werkt. We zijn een sparringpartner die naast je staat en op niveau met je meedenkt. Bij Emma Handson zetten we de juiste persoon op de juiste plek, zodat de PA past bij jouw ondersteuningsvraag. Jouw PA kan daarnaast de kennis van het hele team inschakelen voor specialistische vragen. Geen vraag is dus te gek. Wij zoeken het graag voor je uit en zorgen voor de praktische uitvoering.

Flexibiliteit: een goede PA is er wanneer jij die nodig hebt

24/7 ondersteuning? Er zijn er maar weinig die dat nodig hebben. Misschien ben jij al geholpen met een PA voor een paar uurtjes in de week of zelfs in de maand. Dat maakt ook dat een PA voor jou bereikbaar is. Wij gunnen iedereen het PA-gevoel. We werken met liefde en toewijding voor al onze klanten, van lokale vereniging tot internationaal bedrijf. Wij willen van jouw dag een succes maken, of dat nu met een grote klus of een klein gebaar is en of dat nu op afstand of op locatie is.

Een goed gevoel: een goede PA wordt er blij van om jou te helpen

Misschien heb je het idee dat je de ‘rotklusjes’ afschuift op je PA. Maak je daar vooral geen zorgen over. Wat voor jou randzaken zijn, is voor jouw PA de hoofdzaak. Zoals jij het leuk vindt om een bedrijf te leiden of erop uit te gaan om je product te verkopen, zo wordt de PA er blij van om jouw administratie perfect op orde te hebben, jouw klanten met vragen verder te helpen of mee te denken over een nieuw projectmanagementsysteem. Zo haalt iedereen het beste uit zichzelf.

Kortom: een goede PA komt van Emma Handson

Een PA van Emma Handson betekent voor jou rust en ruimte, overzicht en structuur, zekerheid, kennis, flexibiliteit en een goed gevoel. Jij kan je concentreren op jouw hoofdtaken, omdat je weet dat de rest goed geregeld is. Dat is de luxe van een PA, net als in de film. En dankzij Emma Handson is die luxe ook bereikbaar voor jou. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Stuur ons een bericht of bel (073) 747 00 54. Wij denken graag met je mee.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?