Al bijna tien jaar werken de notulisten van Emma Handson voor Montae & Partners. Zo kwam Kitty Vriend, werkzaam als bestuursadviseur en teammanager voor dit consultancybureau, in aanraking met de actie voor een gratis training Slimmer werken, die wij aanboden in het kader van ons dertigjarig jubileum. “Ik wilde gewoon één overzicht hebben.”


“Mijn doel is bereikt: ik heb een beter overzicht op mijn agenda en kan daardoor mijn tijd nog beter indelen.”

Over Montae & Partners

Montae & Partners is een consultancybedrijf dat met name werkt voor de pensioenmarkt. Kitty werkt bij de businesskolom bestuursondersteuning. “Wij ondersteunen besturen, commissies en andere gremia op het gebied van eigenlijk alles”, vertelt Kitty. “Dat gaat van koffie, thee en vergaderzalen regelen tot op strategisch niveau meedenken en adviseren.” Voor een aantal gezamenlijke klanten verzorgt Emma Handson de notulen .

Twee functies

Kitty combineert bij Montae & Partners twee functies: “De ene functie is bestuursadviseur”, legt Kitty uit. “Dat betekent dat ik, samen met een klantteam, verantwoordelijk ben voor de ondersteuning van een pensioenfonds en dat fonds daarnaast op strategisch niveau adviseer. Daarnaast ben ik teammanager van de bestuursadviseurs van de andere pensioenfondsklanten. Ik zit ons maandelijks adviseursoverleg voor, heb een coachende rol en ben onder meer verantwoordelijk voor de functionerings- en beoordelingscyclus.”

Overzicht

Het combineren van twee functies vereist overzicht en dat is wat Kitty zocht in de training Slimmer werken. “Ik ben zelf wel goed in timemanagement, maar ik deed dat deels op papier en deels met de computer”, schetst Kitty de situatie. “Mijn wens was: ik wil gewoon één overzicht. Dus wat zet ik nu wel of niet in mijn agenda om een goede tijdsinschatting te kunnen maken? En hoe richt ik mijn to-dolist zo handig mogelijk in. Daar heb ik met Marlon aan gewerkt.”

Training

Marlon is de adviseur die Kitty de training Slimmer werken gaf. “Zij vatte het mooi samen: je moet systemen voor je laten werken”, weet Kitty inmiddels ook. “Marlon pakte het echt heel goed aan. Ze keek heel goed waar mijn behoefte lag en op basis daarvan heeft ze een voorstel geschreven. Ze schakelt snel en is een heel prettige persoon.”

Eyeopener

In de training Slimmer werken heeft Marlon met Kitty gewerkt aan structureren en archiveren, organiseren, e-mailmanagement en digitale vaardigheden, agenda- en taakmanagement en op orde blijven. Wat leverde het meeste op? Kitty reageert overtuigd: “Eigenlijk iets heel simpels: als je je computer opstart, moet je beginnen met je agenda en je to-dolist en dus niet met je mailbox. Dat was voor mij echt een eyeopener! E-mail is maar een van de werkstromen, dus je moet je daardoor niet laten leiden. Als je, zoals wij, een klantmailbox hebt waarin vijf mensen werken, is het een komen en gaan van e-mails. Het is fijn dat we met de tips van Marlon daarin meer structuur hebben kunnen aanbrengen.”

Aanrader

Kitty heeft haar doel bereikt: “Ik heb een beter overzicht op mijn agenda en kan daardoor mijn tijd nog beter indelen”, geeft ze aan. Ze zou de training dus zeker aanraden. “Ik geloof heel erg in een-op-een, dus deze training heeft een goede aanpak. Dat heb ik ook binnen ons bedrijf aangegeven.”

Wil je meer weten over Montae & Partners? Kijk dan op https://www.montaepartners.nl/

Wil jij ook meer overzicht? Lees meer over de training Slimmer werken of neem direct contact op via adviseert@emmahandson.nl of (073) 747 00 54 en vraag naar Marlon van Dijk.

“De personal assistants zijn heel betrokken en denken actief mee met oplossingen.”

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?