Efficiënter werken..

..met de talenten en kwaliteiten van je PA!

Soms wéét je gewoon dat er meer in een samenwerking zit. Dat talenten nòg beter benut kunnen worden. Dat kwaliteiten niet verloren gaan. Zowel voor een leidinggevende als de personal assistant. Zonde als je die kansen laat liggen, toch?

Efficiënt werken, werkprocessen vloeiend laten verlopen. Loze termen? Niet echt. We streven er immers allemaal naar. Als leidinggevende wil je een samenwerking die soepel verloopt. Vertrouwen op het kunnen van je personal assistant. En elke PA zoekt dé werkwijze die aansluit bij de wensen van een leidinggevende.

Maar hoe vul je dat nu concreet in?

Emma adviseert

Jouw assistent zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Effectief en het liefst zo efficiënt mogelijk. Maar efficiënt werken is voor iedereen anders. Daarom is het inzetten van persoonlijke kwaliteiten en talenten een must. Het juíst inzetten van die kwaliteiten en talenten, beter gezegd. Onze experts van Emma adviseert helpen jou deze te ontdekken en ontwikkelen. Op een verrassende manier, met een ware Personal Assistant-game! Inzicht in het ‘kunnen’ van je PA of managementassistent vertalen wij naar concrete handvatten voor iedere dag. In slechts een paar sessies brengen we jullie voorkeuren samen in concreet advies dat direct toepasbaar is.

Hoe werkt het?

Elke assistent die de PA-game speelt, krijgt inzicht in de ‘professionele ik’. Het breinprofiel en de voorkeurswerkstijlen zeggen veel over de sterke punten van de PA. Hoe komt het talent van je PA het beste tot zijn recht? Waar valt nog winst te behalen en op welke kwaliteiten is ontwikkeling mogelijk? In het adviestraject dat volgt, richten we jullie ideale samenwerking in. De vertaalslag naar de inzetbaarheid van de breinkracht laat jouw assistent opbloeien.

Ontdek hoe jouw PA het meeste uit zichzelf kan halen.

  • De PA speelt de gepersonaliseerde game van BrainsFirst. Dit duurt ongeveer 45 minuten.
  • Een uniek rapport geeft binnen enkele minuten inzicht in de breinkracht, talenten en kwaliteiten van de PA.
  • In een vervolgtraject met de experts van Emma Handson krijg je concreet advies over hoe talenten van je PA beter ingezet kunnen worden en welke werkwijze het beste bij jullie beiden past. We bundelen de voorkeuren en wensen van de leidinggevende en de PA. Ook delen we tips en handvatten die zijn afgestemd op jullie dagelijkse werkomgeving.

Tada! Een optimale samenwerking is geboren. Een verademing voor elke leidinggevende én PA.

Voor een oriënterend gesprek, het spelen van de game, het breinprofiel en de toelichting door onze experts investeer je eenmalig € 275,-. Wil je liever uitgebreider advies? Dan rekenen wij € 85,- per uur.Maar nog even, hè..

Zo’n game is niet alleen leuk. Of speels. De basis van de PA-game ligt in 7 jaar neurowetenschappelijk onderzoek naar de link tussen breinfuncties en prestaties op de werkvloer (en in de sport). Met écht inzicht in hoe breinkracht zich vertaalt naar talenten. En hoe ieders kwaliteiten zich in de dagelijkse praktijk uiten. Zie het als het startpunt van betere secretariële ondersteuning.

Pas als mensen kunnen werken op de manier die van nature het beste bij hen past, kan het werk effectief worden ingericht en verbeteren de werkprocessen. Als specialist en voorloper op PA-gebied weet Emma Handson wat er nodig is voor een succesvolle samenwerking.

Voor een leidinggevende is het fijn om te kunnen rekenen op een zelfsturende PA die is voorbereid op de toekomst. En elke PA is gebaat bij inzicht in de eigen kwaliteiten en talenten. Deze komen vooral naar boven als je het werk daarop inricht.

Gun jij jouw PA en jezelf die fijne samenwerking?

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?