Zesde award FD Gazellen voor Emma Handson

23 november

Tijdens de feestelijke uitreiking op dinsdag 22 november heeft Emma Handson haar zesde FD Gazellenaward in ontvangst genomen. We zijn daarmee een van de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor de negentiende keer organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen. Dit jaar werden de prijzen uitgereikt in Theater Amsterdam.

Uitreiking

De uitreiking van de FD Gazellen 2022 vond plaats tijdens een goed georganiseerde avond in Theater Amsterdam. De aanwezigen kregen onder meer een motiverende presentatie van Ben Tiggelaar voorgeschoteld, over expert in leiderschap, gedrag en verandering. Namens Emma Handson waren directeur Franka en marketingmanager Wendy aanwezig op de feestelijke avond.


FD Gazellen 2022

FD Gazellen is een initiatief van Het Financieele Dagblad. De prijzen worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, met een omzetgroei van minstens 20% over afgelopen drie jaar. In 2022 kregen 685 bedrijven het predicaat FD Gazelle. Emma Handson behaalde de plek 12 (van 45 deelnemers) in de categorie middelgrote bedrijven in regio Zuid.

Winnaars

De winnaar van de categorie, waartoe ook Emma Handson behoorde, was NOBEARS Group. De landelijke winnaar was Chocoladebezorgd en Stoov kreeg de Oryx, de prijs voor de FD Gazelle met de bijzonderste groeiprestatie. Wij feliciteren de winnaars van harte met hun awards.

Dank aan klanten en collega’s

Franka van Dommelen, directeur van Emma Handson, zei eerder bij de bekendmaking van de FD Gazellen 2022: “Ik wil onze nieuwe én jarenlange klanten bedanken voor hun vertrouwen. Daarnaast natuurlijk dank aan alle collega’s. Dankzij hun inzet en enthousiasme kunnen we de kwaliteit leveren waarmee we groot zijn geworden.”

Bekijk alle winnaars op de site van het FD

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?