Emma Handson opnieuw FD Gazelle

20 oktober

Emma Handson is voor de zesde keer uitgeroepen tot FD Gazelle. Het bedrijf is daarmee een van de 685 snelstgroeiende bedrijven van regio Zuid. De awards worden uitgereikt op 22 november 2022 tijdens een feestelijke bijeenkomst in Theater Amsterdam.

FD Gazellen 2022

FD Gazellen is een initiatief van Het Financieele Dagblad. Met deze awards worden de snelstgroeiende ondernemingen van Nederland in de spotlights gezet. Het belangrijkste criterium om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen, is een omzetgroei van minimaal 20 procent over de afgelopen 3 jaar. Behalve omzetgroei worden ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid meegewogen.   
   

Groei in coronatijd

De FD Gazellen 2022 richt zich op de groei van ondernemingen in 2019-2021. Deze periode werd gedomineerd door het coronavirus en de bijbehorende maatregelen. Franka van Dommelen, directeur van Emma Handson, is er trots op dat Emma Handson ondanks dat nog steeds een stabiele groeier is. “Ook wij hebben tegenslag gekend in het eerste coronajaar, maar gelukkig heeft dat de groei niet in de weg gestaan. Dat maakt deze award extra speciaal.”

Dank aan klanten en collega’s

Uiteraard is een vertegenwoordiging van Emma Handson aanwezig tijdens de uitreiking op 22 november. Daar wordt de top 3 in elke categorie gehuldigd met bronzen, zilveren en gouden awards. Maar wat de uitslag ook wordt, Emma Handson is met recht trots op haar zesde award. Franka: “Ik wil nu alvast onze nieuwe én jarenlange klanten bedanken voor hun vertrouwen. Daarnaast natuurlijk dank aan alle collega’s. Dankzij hun inzet en enthousiasme kunnen we de kwaliteit leveren waarmee we groot zijn geworden.”

Wil jij ook werken bij een dynamisch en succesvol bedrijf dat zich FD Gazelle mag noemen? Bekijk hier onze vacatures.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?