FAQ aan onze notulisten

9 juli

Je wilt dat je vergaderingen beknopt, overzichtelijk en foutloos worden genotuleerd. Daar is een slimme oplossing voor: je laat het door iemand doen die deze taak uitstekend beheerst, een professioneel notulist. Of je nu iemand zoekt voor het strak notuleren van de algemene ledenvergadering of een inhoudelijk overleg van de beleggingscommissie, bij Emma Handson ben je aan het juiste adres.

Waarom zou ik kiezen voor een notulist van Emma Handson?

Je kiest voor een notulist van Emma Handson omdat je dan bent verzekerd van een professioneel en correct verslag binnen vijf werkdagen, geheel conform jouw wensen en richtlijnen. Onze notulisten zijn ervaren en objectief. Zij beschikken over hbo- of wo denkniveau en beheersen de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Bovendien krijgen alle notulen bij ons kosteloos een tweede check volgens het vierogenprincipe.

Houden jullie rekening met mijn specifieke wensen?

Ja, jouw wensen staan centraal bij ons. Vooraf inventariseren we jouw wensen en tijdens de samenwerking nemen we regelmatig contact met je op om te verifiëren of de notulen aan je verwachtingen voldoen. Zo nodig passen wij onze werkwijze aan. En als je wensen in de loop der tijd veranderen, veranderen wij mee.

Hebben jullie notulisten die gespecialiseerd zijn in bepaalde branches?

Ja, we matchen onze notulisten aan vergaderingen op basis van hun kennis en opleiding. Onze notulisten beschikken over jarenlange notuleerervaring in verschillende branches. Ook volgen zij regelmatig workshops en cursussen van experts uit het werkveld om hun kennis up-to-date te houden. Mede dankzij hun ruime ervaring en hbo- of wo-denkniveau weten onze notulisten zeer complexe materie uit te werken tot een helder verslag.

Ik wil een vaste notulist. Kan dat?

Het is ons streven om een vaste notulist aan jouw organisatie te koppelen, zodat hij of zij bekend is met het reilen en zeilen binnen jouw organisatie en aan een half woord genoeg heeft. Uiteraard zorgen we voor geschikte achtervang, zodat bij afwezigheid van dit vaste gezicht alles soepel blijft lopen. Intern hebben we een grondig systeem voor overdracht, zodat we de continuïteit kunnen waarborgen.

Kan de notulist online vergaderingen notuleren?

Zeker: onze notulisten zijn heel kundig met diverse communicatieprogramma’s en zijn gewend om op afstand te werken. Het notuleren van calls en videovergaderingen is dus geen probleem. Het is ook mogelijk om ons achteraf een opname van de vergadering toe te sturen.

De vergadering is nog onder voorbehoud. Kan ik toch een notulist reserveren?

De samenwerking met Emma Handson is altijd flexibel. Je betaalt alleen voor de afgenomen uren en je zit nergens aan vast. Wij rekenen geen reserveringskosten en je kunt de geplande vergadering kosteloos annuleren. Nog een voordeel: wij hanteren geen toeslag voor vergaderingen die ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Ook voor spoedvergaderingen geldt hetzelfde tarief.

Gaat de notulist vertrouwelijk om met informatie?

Absoluut. Onze notulisten zijn geselecteerd op hun betrouwbaarheid en geheimhoudingsplicht is contractueel vastgelegd. Alle stukken worden opgeslagen in een beveiligde omgeving. Alleen geautoriseerde personen hebben toegang tot dit systeem. Het uitwisselen van vergaderstukken en notulen gaat op een veilige manier en volgens jouw voorkeur. Dit kan via Emma’s portal (beveiliging met two-factor authentication), versleuteld per e-mail of via de portal van jouw eigen organisatie.

Ik wil graag meer informatie over de notuleerservice. Hoe kan ik contact opnemen?

Dit kan door te bellen naar (073) 747 00 54, klik hier om direct een notulist in te huren of te mailen naar info@emmahandson.nl. We gaan graag de samenwerking met je aan!

Interesse om als notulist aan de slag te gaan?

Als notulist bij Emma Handson bied je ondersteuning op het hoogste niveau bij vergaderingen. Ben jij flexibel, analytisch en accuraat? Dan maken wij graag kennis met je. Je ervaring is niet van belang; je motivatie wel! Klik hier om direct te solliciteren.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?