Notulist inhuren

Wil je weten wat Emma Handson voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Notulist inhuren

Organisaties stellen een enkele keer de vraag: waarom zouden wij een notulist inhuren van Emma Handson?

De notulisten hebben een vast dienstverband

Emma Handson werkt met hoogopgeleide (hbo- of w.o. geschoold) notulisten die voornamelijk in eigen dienst zijn. Hierdoor bewaken wij de continuïteit van het contact en waarborgen we de kwaliteit.

Notulisten werkzaam binnen vaste branches

Om de notulen op de juiste wijze uit te werken is het belangrijk dat de notulisten kennis en ervaring hebben van een bepaalde branche. De notulisten zijn overwegend werkzaam in een specifiek vakgebied en we hebben voor verschillende vakgebieden dan ook gespecialiseerde notulisten.

Plaats een aanvraag voor een notulist

  Notulist structureel of als achtervang inzetten

  Organisaties die een notulist bij Emma Handson inhuren beschikken daarmee over een vaste notulist die structureel of ad-hoc ingezet kan worden om te notuleren binnen de organisatie. Bij ziekte / vakantie / zwangerschapsverlof van onze notulist zorgen wij voor geschikte vervanging.

  Notulen zonder spelfouten retour

  Check, check, dubbelcheck. Dat is wat onze notulisten en tekstcorrectoren doen bij het uitwerken en redigeren van de notulen. Staan alle interpunctietekens op de juiste plek, zijn de zinnen op de juiste manier geformuleerd en staan er geen spelfouten in. De notulen die wij retour sturen zijn foutloos volgens de spelling van het Groene Boekje.

  Adviseren van de notulist en de vergadering

  Indien gewenst kunnen onze notulisten ook worden ingezet om de deelnemers aan de vergadering te adviseren over een efficiënte en effectieve wijze van vergaderen. Daarnaast geven wij advies aan de eigen notulist over hoe te komen tot complete notulen. We kunnen dit advies tijdens of na een vergadering geven.

  Tarief inhuren notulist

  Het tarief voor het inhuren van een van onze professionele notulisten is afhankelijk van het soort notulen, de aard en de duur van de werkzaamheden en de voertaal van de vergadering. Neem voor meer informatie telefonisch contact op via (073) 747 00 54 of stuur een e-mail naar info@emmahandson.nl. Wij bespreken graag de wensen en de mogelijkheden.

  Wil je weten hoe klanten ons beoordelen, dan verwijzen we je graag naar de referentiepagina.