Het vertrek van een van de drie secretaresses was voor dev organisatieadviseurs (dev) de aanleiding om Emma Handson in te schakelen. Het bedrijf werd verrast door de brede en goede dienstverlening. “De ervaringen met Marlon zijn heel goed en we kunnen drempelloos gebruikmaken van andere diensten”, aldus Hemmo Huijsmans van dev.

“We hebben Emma Handson ervaren als deskundig en snel inzetbaar.”

Over dev

Dev ondersteunt bestuurders, toezichthouders, professionals en managers in de zorg bij complexe samenwerkings-, besturings- en organisatievraagstukken. Hemmo Huijsmans is sinds 2003 partner bij dev en een van de organisatieadviseurs.

Secretariaat

De directe aanleiding om Emma adviseert in te schakelen was de pensionering van een van de drie secretaresses van het bedrijf. “We wisten nog niet precies hoe we die ruimte wilden invullen, dus we waren op zoek naar een tijdelijke oplossing”, weet Hemmo nog. “Daarnaast hadden we de behoefte om ons secretariaat en de werkwijze tegen het licht te houden om te kijken of het beter, effectiever en efficiënter kon.”

Deskundig en snel inzetbaar

Adviseur Marlon ging bij dev aan de slag. Door op het secretariaat mee te werken, zag zij verbetermogelijkheden in processen en voerde die ook door. Hemmo heeft alleen lovende woorden over Emma Handson: “Wij hebben Marlon ervaren als deskundig, snel inzetbaar en snel thuis”, verklaart hij. “Met dat laatste bedoel ik dat ze makkelijk accordeert met de aanwezige collega’s en een goede toon weet te vinden, waardoor ze snel aanvoelt als teamspeler.”  

Snel doorschakelen

Naast de inzet van Marlon maakt dev gebruik van de telefoonservice van Emma Handson. Dat brede aanbod aan diensten ziet Hemmo als groot voordeel: “Op het moment dat er aanvullende vragen of behoeften zijn, zoals de telefoondienst, is het wel heel prettig dat we dan makkelijk en drempelloos kunnen doorschakelen.”

Zzp’er zoekt hulp


Aanrader

Hemmo zou Emma Handson zeker aanraden aan andere bedrijven die hulp nodig hebben op het secretariaat. “Ja hoor! We hebben een prima samenwerking met Marlon”, benadrukt hij. Hij wil daarnaast de betrokkenheid van Emma Handson nog genoemd hebben: “Het is goed dat jullie directeur het initiatief neemt om af en toe contact op te nemen over hoe het gaat. Dat verlaagt de drempel voor als er iets niet goed zou zijn. Maar nogmaals: onze ervaringen waren heel goed. Wij zijn blij met jullie!”

Langdurige inzet

De kans bestaat dan ook dat de inzet van Emma Handson nog langer duurt dan het oorspronkelijk tijdelijke ‘bijspringen’. Hemmo: “De invulling van ons secretariaat ligt voor de toekomst nog deels open, maar het is zeker mogelijk dat Emma Handson daarin een rol blijft spelen als flexibele schil.”

Wil je meer weten over dev organisatieadviseurs? Kijk dan op https://www.damhuiselshoutverschure.nl/  

Waarmee kunnen we jou helpen op het secretariaat? Aarzel niet langer en vraag ons om advies. Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of vraag direct meer informatie aan.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?