Emma Handson is op zoek naar nieuwe Emma’s en wie weet ben jij dat wel! Of je nu veel of weinig werkervaring hebt, of je nu man of vrouw bent, dat vinden we niet belangrijk. Wij geloven in motivatie. Wil jij je ontwikkelen, jezelf beter leren kennen en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Doe dan mee aan Emma’s challenge en maak kans op een vaste baan bij Emma Handson.

Hoe werkt het?

Emma’s challenge is een digitale wedstrijd in meerdere rondes. Je begint met een persoonlijkheidstest om te kijken wat voor Emma jij bent. Zou jij bijvoorbeeld notulist kunnen zijn? Of huist in jou een personal assistant of tekstcorrector? Ontdek wat deze functies inhouden en welke rol bij jou past.

In de rondes daarna volgen andere uitdagende en prikkelende challenges. Al jouw vragen over wat Emma Handson doet, wie de Emma’s zijn en hoe wij werken, zullen worden beantwoord. En je krijgt natuurlijk ook de kans om te laten zien wie jij bent en wat jij kan.

Persoonlijkheidstest Emma’s challenge

Leuk dat je meedoet aan Emma’s challenge! Het is nu tijd om erachter te komen wat voor Emma (hij/zij/hen) jij bent. Beantwoord 15 korte vragen en je leert direct meer over Emma Handson en de functie waarvan wij denken dat die bij jou kan passen.

< button>

Emma Handson maakt carrièredromen waar!

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?