Emma Handson is 13e geworden in de top 50 vitaalste bedrijven van Nederland. Een resultaat waar we heel trots op zijn. Daarnaast was 2020 een bijzonder jaar en we hebben ons meer dan ooit gerealiseerd hoe belangrijk een goede gezondheid is.

Bij Emma Handson hechten we veel waarde aan een goede werk-privébalans en het werkgeluk van onze collega’s. Blije mensen en plezier in het werk is waar we samen voor staan!

Met deze kerstattentie hopen we jullie vitale gezondheid een extra boost te geven, ondanks dat we een zittend beroep uitoefenen.

Fitbit Inspire HR

Met de Fitbit bekijk je in een oogopslag je dagelijkse activiteiten. Zo meet je bijvoorbeeld je hartslag en calorieverbranding tijdens het wandelen of sporten. Handig als je een gezondere levensstijl wil of wat kilootjes wil verliezen. Maak je hartslag en ademhaling inzichtelijk door de ingebouwde sensor. Ook ben je snel op de hoogte van inkomende berichten en oproepen, doordat je meldingen ontvangt van je smartphone.
Dankzij het sterke Gorillaglas is de Inspire HR bestand tegen krassen en beschadigingen. Ook baantjes trekken met dit horloge is geen probleem, want het is waterdicht tot wel 50 meter diepte. Wil je graag je route registreren tijdens het hardlopen? Vergeet dan niet je smartphone mee te nemen in bijvoorbeeld een sportarmband. De activity tracker gebruikt namelijk de gps sensor van je smartphone.
En om het helemaal af te maken kun je eveneens je slaapactiviteit monitoren.

Kortom een handige tool om je vitale gezondheid te monitoren en bewust te worden van je dagelijkse activiteiten. Dus had je nog geen goede voornemens voor 2021? Met deze Fitbit moet dit helemaal goedkomen.

Installatie en gebruik

Om de Fitbit snel in gebruik te nemen, handel je volgens de instructies op het doosje. Hieronder een korte samenvatting:

1. Zorg ervoor dat je Fitbit minimaal 50% is opgeladen via de bijgeleverde kabel. Opladen kan via de usb-poort van je computer of via de usb-poort van een stekker.
2. Download de app via de Appstore.
3. Selecteer de juiste Fitbit (Fitbit Inspire HR) en vul je gegevens in. Zonder installatie van de app is de Fitbit niet te gebruiken.
4. Nadat je de app hebt geïnstalleerd is de Fitbit klaar voor gebruik. Onderzoek de mogelijkheden door in je Fitbit te scrollen, op de icoontjes te drukken en dubbelklik ook eens op de knop aan de zijkant.
5. Via de app krijg je inzicht in de geregistreerde gegevens en resultaten. Druk op deze gegevens voor nadere informatie.

Challenges

Zoals gezegd willen we onze Emma’s graag vitaal houden! Met behulp van de Fitbitapp kan je verschillende uitdagingen aangaan. Individueel, maar ook met collega’s. En wat is er nu leuker en effectiever dan dat samen doen? Het jaar 2021 gaat in het teken staan van leuke en actieve challenges die we samen kunnen doen en kunnen delen met elkaar. Wij zullen dit initiëren, maar uiteraard hoeven jullie niet op ons te wachten!

Lisette, Paulien, Jeannet, Marloes, Wendy en Franka

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?