Targets halen, leads binnenslepen, de klant doorgronden en adviseren. Binnen sales en consultancy is de druk vaak hoog en de tijd beperkt. Reden te meer om randzaken die veel tijd of energie kosten uit te besteden. De tools en diensten van Emma Handson zijn daarvoor al lange tijd populair onder directiemedewerkers, account- en salesmanagers, consultants en marketeers.

Handen vrij en hoofd leeg met mobiel dicteren

Met Emma’s Mobiel Dicterenapp wordt het maken van gespreksverslagen, offertes, adviezen en projectvoorstellen, evenals de dagelijkse communicatie, een stuk gemakkelijker. Je spreekt je tekst in — wat het ook is — en binnen enkele tellen wordt deze, veilig en versleuteld, verstuurd naar Emma Handson. Onze specialisten gaan er meteen mee aan de slag en voor je het weet ontvang je een uitgewerkte versie retour, uiteraard correct gespeld, ook het jargon.

Een extra check

Soms zijn je adviezen of rapportages enigszins ingewikkeld om in te spreken, maar geeft het je een gerust gevoel als er nog een taalprofesssional naar kijkt. Ook daarmee kunnen we je helpen! Wij controleren je teksten op taal, interpunctie en consistentie, conform het Groene Boekje en met oog voor jouw jargon. Zo weet je jezelf ervan verzekerd dat jouw tekst niet alleen inhoudelijk, maar ook taalkundig in het oog springt.

Goed geregeld

Bij Emma kennen we veel vormen van managementsupport. Of je nu ondersteund wilt worden door een behendige business- of personal assistant (BA & PA) die jouw afspraken efficiënt inplant en je offertes maakt of een projectmanagementondersteuner (PMO) zoekt voor het organiseren van een event, Emma levert ze. Op locatie of op afstand, flexibel inzetbaar en altijd met een glimlach.

Zwart-op-wit

Ook voor het notuleren van bijvoorbeeld directievergaderingen, voortgangsoverleggen en adviesgesprekken draaien wij onze hand niet om. Het uitbesteden van notuleren is niet alleen praktisch, het is ook nog eens enorm nuttig. Onze notulist voorziet je van een helder, professioneel verslag, vanzelfsprekend grammaticaal en inhoudelijk correct. We kunnen notulen in meerdere talen leveren indien gewenst. Zo weet iedere stakeholder precies wat er besproken én afgesproken is. Zwart‑op‑wit, dat telt.

Wat en voor wie

Uit het dienstenpakket van Emma Handson zijn met name de volgende diensten erg nuttig voor iedereen die met sales of consultancy te maken heeft.

Voor wie?

  • Directie- medewerkers
  • Accountmanagers
  • Consultants
  • Salesmanagers
  • Projectmanagers
  • Businessanalisten
  • Inkoopmanagers
  • Marketeers

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?