Indien er sprake is van letselschade zijn de belangen groot. Reden te meer om te zorgen dat alles administratief op orde is en dat je je aandacht goed verdeelt. Hierbij kan Emma Handson je helpen. We bieden tools waarmee je tijd bespaart en diensten die jou de vrijheid geven om je te focussen op dat wat belangrijk is.

Handen vrij en hoofd leeg met mobiel dicteren

Met Emma’s Mobiel Dicterenapp wordt het maken van intake-, vervolg- en eindrapporten, evenals de dagelijkse communicatie, een stuk gemakkelijker. Je spreekt je tekst in — wat het ook is — en binnen enkele tellen wordt deze, veilig en versleuteld, verstuurd naar Emma Handson. Onze specialisten gaan er meteen mee aan de slag en voor je het weet ontvang je een uitgewerkte versie retour, uiteraard correct gespeld, ook het jargon.

Een extra check

Soms zijn je rapportages enigszins ingewikkeld om in te spreken of maak je gebruik van spraakherkenning. Dan geeft het je een gerust gevoel als er nog een taalprofesssional naar kijkt. Ook daarmee kunnen we je helpen! Wij controleren je teksten op taal, interpunctie en consistentie, conform het Groene Boekje en met oog voor jouw jargon. Zo weet je jezelf ervan verzekerd dat jouw tekst niet alleen inhoudelijk, maar ook taalkundig in het oog springt.

Goed geregeld

Bij Emma kennen we veel vormen van managementsupport. Of je nu ondersteund wilt worden door een behendige business- of personal assistant (BA & PA) die jouw afspraken efficiënt inplant en je correspondentie op orde brengt of een projectmanagementondersteuner (PMO) zoekt, Emma levert ze. Op locatie of op afstand, flexibel inzetbaar en altijd met een glimlach.

Zwart-op-wit

Het voeren van (interne) overleggen gaat aanzienlijk sneller als je niet zelf de notulen hoeft te maken. Het uitbesteden van de notulen is niet alleen praktisch, het ook nog eens enorm nuttig. Onze notulist voorziet je van een helder, professioneel verslag, vanzelfsprekend grammaticaal en inhoudelijk correct. Zo weet iedere betrokkene precies wat er is besproken én afgesproken. Zwart-op-wit, dat telt.

Voor wie?

Uit het dienstenpakket van Emma Handson zijn met name de volgende diensten erg nuttig voor iedereen die betrokken is bij letselschadetrajecten:

  • Letselschade-experts/ specialisten
  • Belangen- behartigers
  • Arbeids- deskundigen
  • Letselschade- advocaten
  • Letselschade- juristen
  • Medisch adviseurs
  • Adviseurs arbeids- omstandigheden
  • Verzekerings-  en bedrijfsartsen

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?