Er circuleren veel cliché’s met betrekking tot geld. Eén ding staat buiten kijf: de financiële markt staat nooit stil. Het is een dynamische wereld met een enorme hoeveelheid aan correspondentie en informatie. In zo’n veranderlijke tak van sport is het belangrijk om je hoofd koel te houden, je goed te kunnen focussen en je tijd zo nuttig mogelijk te gebruiken.

Emma Handson is al jaren een vaste partner voor veel financiële instellingen, banken en pensioenfondsen. Wij weten precies waar de behoeften liggen en zijn als geen ander in staat om hierin te voorzien. Als resultaat hiervan zijn onze tools en diensten voor velen onmisbaar geworden.

Handen vrij en hoofd leeg met mobiel dicteren

Met Emma’s Mobiel Dicterenapp wordt het maken van gespreksverslagen, risicoanalyses, financieringsaanvragen of -voorstellen én de dagelijkse communicatie een stuk gemakkelijker. Je spreekt je tekst in — wat het ook is — en binnen enkele tellen wordt deze, veilig en versleuteld, verstuurd naar Emma Handson. Onze specialisten gaan er meteen mee aan de slag en voor je het weet ontvang je een uitgewerkt rapport retour. Uiteraard correct gespeld, ook het financiële jargon en bijvoorbeeld de pensioentermen.

Een extra check

Soms zijn je adviezen of rapportages enigszins ingewikkeld om in te spreken, maar geeft het je een gerust gevoel als er nog een taalprofesssional naar kijkt. Ook daarmee kunnen we je helpen! Wij controleren je teksten op taal, interpunctie en consistentie, conform het Groene Boekje en met oog voor jouw jargon. Zo weet je jezelf ervan verzekerd dat jouw tekst niet alleen inhoudelijk, maar ook taalkundig in het oog springt. En denk ook eens aan het laten redigeren van je jaarverslag!

Goed geregeld

Bij Emma kennen we veel vormen van managementsupport. Of je nu ondersteund wilt worden door een behendige business- of personal assistant (BA & PA) die jouw afspraken efficiënt inplant, agenda- en/of beleidsstukken maakt en jouw organisatie op rolletjes laat lopen of een projectmanagementondersteuner (PMO) zoekt voor het opzetten en inrichten van een managementinformatiesysteem, Emma levert ze. Op locatie of op afstand, flexibel inzetbaar en altijd met een glimlach.

Zwart-op-wit

Ook voor het notuleren van bijvoorbeeld pensioenvergaderingen, directievergaderingen, vergaderingen van raden van toezicht en beleggingsvergaderingen, draaien wij onze hand niet om. Het uitbesteden van notuleren is niet alleen praktisch, het is ook nog eens enorm nuttig. Onze notulist voorziet je van een helder, professioneel verslag, vanzelfsprekend grammaticaal en inhoudelijk correct. We kunnen notulen in meerdere talen leveren indien gewenst. We spreken in ieder geval de taal van banken en pensioenfondsen. Zo weet iedere stakeholder precies wat er besproken én afgesproken is. Zwart‑op‑wit, dat telt.

Voor wie?

Uit het dienstenpakket van Emma Handson zijn met name de volgende diensten erg nuttig voor de financiële en bancaire sector.:

 • Pensioenadviseurs
 • Risicoanalisten
 • Accountmanagers
 • Accountants
 • Financierings- specialisten
 • Toezichthouders
 • Hypotheek- adviseurs
 • Fiscalisten
 • Economen
 • Bedrijfskundigen
 • Projectleiders
 • Bestuurskundigen
 • Adviseurs

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?