Vier je zakelijke successen; wij hebben 5 tips!

1 oktober

Want ja, waarom niet? Ieder succes mag in het zonnetje worden gezet. Voor ons is ieder succes een geluksmomentje. Wat is er mooier dan je collega’s meenemen in die momenten? Daarbij zorgt het voor meer verbinding binnen je organisatie. Waar wacht je op? Kom op en vier je zakelijke successen!

Hoe kun je van jouw succes een feestje maken?

Als je met je collega’s successen viert, wordt de onderlinge band alleen maar beter en wil je steeds meer successen behalen. Wij geven een paar voorbeelden hoe wij van prestaties een feestje maken. Voor jou ook het proberen waard, toch?

1. Trek aan de bel!

Bij Emma Handson vieren we alle soorten successen. Ook kleine successen, bijvoorbeeld een ontvangen complimentje van een klant. Hoe we dit vieren? Wij geven een lel aan de succesbel. Alle collega’s op kantoor weten direct dat er goed nieuws is en komen dan even bij elkaar. Superleuk om mee te delen dat we een nieuwe collega hebben aangenomen of dat we een nieuwe klant hebben.

2. Wekelijks overzicht

Veel Emma’s werken thuis. Helaas is onze succesbel (nog) niet digitaal. Daarom publiceren we iedere maandag een overzicht met de behaalde successen van afgelopen week, zodat ook de collega’s thuis mee kunnen doen in het saamhorigheidsgevoel. Altijd leuk om te lezen!

3. Taart

Bij de eerste werkdag van een nieuwe collega pakken we flink uit, met heerlijke taart. Het is altijd fijn om een nieuwe collega te verwelkomen. Met een stukje taart wordt dat helemaal een feestje. En voor de collega een onvergetelijke eerste werkdag.

4. Jaarlijkse uitjes

Minstens twee keer per jaar verzamelen we met alle collega’s. Deze uitjes staan natuurlijk vooral in het teken van gezelligheid. Tijdens de kerstborrel staan we daarbij stil bij de behaalde successen van het voorgaande jaar. Tevens blikken we vooruit op al het moois wat het komende jaar ons gaat brengen en wat de doelen zijn.

5. Positief ingestoken evaluatiegesprekken

Weet je wat bij ons zo leuk is? De evaluatiegesprekken zijn altijd hartstikke positief. Ieder individu doet, mede dankzij het bovenstaande, ontzettend zijn best om van iedere klus een succes te maken. Dat mag natuurlijk best benadrukt worden in de evaluatie. En wij kunnen je zeggen, dat werkt echt heel erg motiverend om die goede lijn vast te blijven houden!

Wil je dat wij een succes maken van jouw dag? Neem dan eens contact met ons op. Dit kan door te bellen naar (073) 747 00 54, onderstaande informatieaanvraag in te vullen of te mailen naar info@emmahandson.nl. We gaan graag de samenwerking met je aan!

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?