Secretaressedag? Nee, Dag van de Assistent!

18 april

Bij Emma Handson doen we niet aan Secretaressedag. We zijn dan wel een bedrijf dat secretariële diensten levert, maar dat is zoveel meer dan het beeld dat mensen bij een secretaresse hebben. Daarom vieren wij de Dag van de Assistent.

Van secretaresse naar PA

Een secretaresse: veel mensen denken dan aan een strenge juffrouw of juist een knappe jongedame die er alleen voor het plaatje zit en koffie haalt. Grote kans dat je er ook nog een typemachine bij in beeld hebt. Kun je nagaan hoe verouderd dit beeld is, als het al ooit heeft geklopt. Daarom gebruiken wij de term secretaresse niet meer. Wij bieden personal assistants (PA’s), die assisteren en helpen daar waar dat nodig is. Dat is wél waar onze medewerkers voor staan.

Hoogopgeleid en proactief

De PA’s van Emma Handson zijn stuk voor stuk hoogopgeleid en proactief ingesteld. Zij verstaan hun vak en doen niet aan ‘u vraagt, wij draaien’. Ze springen juist zelf in de gaten die ze zien en lossen problemen op nog voor de manager ze op het netvlies heeft. Ze filteren de e-mail en delen de agenda zo in, dat degene voor wie ze werken alleen nog maar hoeft te doen waar hij of zij het beste in is. Al het regelwerk nemen de PA’s uit handen… en meer. Een nieuwe website of een nieuw crm-systeem nodig? Jouw PA denkt graag met je mee.

Dag van de Assistent

En wees niet bang: de PA is echt niet te beroerd om een kop koffie te halen, maar zal dat eerder uit zichzelf doen als hij of zij ziet dat daaraan behoefte is. Bovenal zul je merken dat je al die taken die voor jou randzaken zijn, gerust aan je PA kunt overlaten. Zo heb jij rust in je hoofd voor je eigen taken. Complimenten dus aan de PA op de Dag van de Assistent!

Heb jij al een PA? Cadeaus zijn niet nodig, wij zijn blij dat we jou met ons werk blij kunnen maken. We vinden het natuurlijk wel fijn om te horen dat je dit waardeert. Nog geen PA? Neem contact met ons op en ontdek wat een PA voor jou kan doen. Je kunt bellen naar 073-7470054, e‑mailen naar info@emmahandson.nl of klik hier.

Interesse om zelf PA te worden?

Ben jij enthousiast, ondernemend, ondersteunend, gestructureerd, een organisatietalent en ga je uitdagingen niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken leuke nieuwe collega’s die samen met ons verder willen bouwen. Je ervaring is niet van belang; je motivatie wel! Klik hier voor onze vacatures.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?