Kansen krijgen en doorgroeien

27 juli

Twee jaar geleden begon Judith als personal assistant (PA) bij Emma Handson. Ze werkt voor diverse klanten en kon doorgroeien naar teammanager. “Ik ben niet iemand die altijd hetzelfde wil doen. Daarom vind ik het fijn dat je bij Emma Handson kansen krijgt en de mogelijkheid hebt om intern verder te kijken.”

Hotelbranche en evenementen

Judith was al jong op avontuur uit: “Ik koos voor de hotelmanagementopleiding in Zwitserland en heb daar een mooie tijd gehad.” Terug in Nederland deed Judith ervaring op binnen de hotel- en evenementenbranche. Daarna vertrok ze weer naar het buitenland. “Daar werkte ik op de universiteit, ook binnen de hotellerie, en ik heb er lesgegeven aan de universiteit”, vertelt Judith. Ze had haar eigen onderneming in het bedrukken van producten, totdat ze met haar gezin terugkeerde naar Nederland.

Uitdaging

Iemand met een dergelijke achtergrond wil ook in Nederland een baan met genoeg uitdaging. “Ik ben niet iemand die tien jaar in dezelfde functie voor dezelfde klant wil werken”, bevestigt Judith. “Daarom werd ik enthousiast van de vacature bij Emma Handson. Ik herkende mezelf daar heel erg in. Wanneer je als PA wisselt van klant, heb je steeds weer een nieuwe uitdaging. Dat maakt het werk heel dynamisch. De baan past bij mijn organisatorische achtergrond en heeft de flexibiliteit die ik zocht. Alleen het ondersteunende was nieuw voor mij.”

Ondersteuning naast de klant

Als PA werkte Judith in een ondersteunende functie, maar niet zoals veel mensen verwachten van een secretaresse of PA. “Bij Emma Handson is het werk echt van een ander niveau”, benadrukt Judith. “Wij ondersteunen niet alleen, we helpen de mensen en organisaties echt verder. We denken en kijken mee met interne processen en zijn een sparringpartner voor de klant.”

Aanpakken en verbeteren

Judith geeft als voorbeeld de klant waar ze twee jaar geleden begon als PA. “Ik ben daar op locatie aan de slag gegaan op hun manier en merkte dat het beter kon. Daar ben ik mee aan de slag gegaan. Zo gaat dat vaker: wij weten hoe iets goed kan en wat minder goed werkt. Dus als we merken dat zaken minder efficiënt lopen, pakken we die automatisch op. Na zo’n verbeterslag komt voor mij het moment dat ik op zoek ga naar de juiste persoon om de veranderingen en werkzaamheden voort te zetten. Laat mij dan maar weer iets nieuws opstarten. Daar word ik blij van.”

Doorgroeien naar teammanager

Dat brengt ons bij de rol die Judith momenteel bij Emma Handson vervult: die van teammanager. “Ik vind het leuk om intern aan de slag te gaan, met coaching en het verbeteren van interne processen”, verklaart Judith. “Dat is wel fijn bij Emma Handson: je krijgt veel kansen en hebt veel mogelijkheden om intern door te groeien. Voor mij was dat in de richting van teammanager, maar ook als PA zijn er mogelijkheden genoeg. En ook heel fijn: er heerst hier een sterk teamgevoel. We doen het met zijn allen en je staat er nooit alleen voor.”

Nieuwe kansen

Als teammanager is Judith nu bezig om ‘haar’ PA’s te begeleiden bij hun ontwikkeling en werkzaamheden bij de klant. “Als PA heb je daar je eigen inbreng in”, geeft Judith aan. We kijken bij een koppeling aan een klant altijd wat past bij de persoon, het werk en de uren. En we sturen altijd aan op dat stapje extra. Hoe sneller onze PA’s met hun klant op niveau kunnen meedenken en de klant kunnen ontzorgen, hoe sneller ze worden betrokken bij belangrijke zaken en beslissingen. Dat moet je verdienen. Als je die stap kunt zetten en naast die klant gaat staan…, dat maakt het werk extra leuk en uitdagend!”

Wil jij ook een afwisselende baan in een fijn team? Kijk dan eens bij onze vacatures. In onze groeiende organisatie is altijd ruimte voor gemotiveerde mensen.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?