Jemi-Gayle en Jürgen stellen zich voor

5 augustus

We stellen graag weer twee nieuwe medewerkers aan je voor. Jemi-Gayle begon in de zomer van 2020 bij ons als personal assistant (PA). Jürgen is in september als notulist gestart. Twee heel verschillende functies, maar allebei met de dienstverlenende instelling die we bij Emma Handson gewend zijn. Jemi-Gayle en Jürgen vertellen wat hen daarin aanspreekt.

Jemi-Gayle, vertel eens wat over je achtergrond?

“Ik heb de studies Media- en communicatiemanagement en een premaster Communicatie- en informatiewetenschappen gedaan. Ondanks dat deze opleidingen verschillend zijn van elkaar, heb ik beide gekozen door mijn interesse in communicatie en (de Nederlandse) taal.” 

Als liefhebber van de Nederlandse taal zit je bij Emma Handson goed! Hoe ben je hier terecht gekomen?

 “Dat is snel gegaan, in juli 2020. Op dinsdag had ik mijn eerste gesprek en maandag na het weekend kon ik al beginnen!”

En jij Jürgen? Wat is jouw achtergrond?

“Ik ben op mijn 21e gestart als leraar Engels. Ik heb vanaf toen lang op dezelfde school gewerkt en later op een paar andere scholen. Ik deed hoofdzakelijk het VMBO, dat vind ik het leukst. Daarnaast ben ik gemeenteraadslid geweest in mijn woonplaats, Oosterhout.”

Wat leuk, leraar! Vanwaar de overstap naar Emma Handson?

“Ik zocht naar een vaste fulltime baan op een goede, kleinschalige VMBO-school, maar die zijn er tegenwoordig haast niet meer. Dus ging ik verder kijken en de advertentie van Emma Handson leek me wel wat! Vanwege mijn achtergrond als leraar Engels waren de vereisten op taalgebied geen probleem en vanwege mijn politieke bezigheden ben ik ook bekend met de bestuurlijke sfeer bij veel notuleerklanten.”

Houd je je dan ook nog bezig met Engels? Of is Nederlands de hoofdtaal?

“Ik houd me meestal bezig met notuleren en het uitwerken van de notulen in het Nederlands, maar inderdaad ook in het Engels, erg leuk om te doen! Daarnaast lees ik soms Engelse notulen van collega’s tegen.”

En Jemi-Gayle, wat zijn jouw hoofdtaken?

“Ik doe voornamelijk PA-werkzaamheden voor diverse klanten en de telefoonservice. Dat betekent dat mijn stem (en die van mijn collega’s) het eerste is wat de beller te horen krijgt.”

Klinkt goed! Waarom wilde je dit bij Emma Handson doen? Wat was je eerste indruk?

“Vanaf dag één merk je dat alle collega’s meedenken en de ‘hands on’-mentaliteit hebben, zowel intern als naar de klant toe. De collega’s zijn oprecht geïnteresseerd, enthousiast en ontzettend behulpzaam en stralen dit ook uit naar de klant.”

Herken je dat Jürgen?

“Zeker! De omgang met collega’s en klanten is vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Ik ben nog geen enkele collega tegengekomen die niet in dat plaatje past; de sfeer is dan ook altijd zeer prettig.  Emma Handson zie ik ook als een zeer professioneel bedrijf, waar de menselijke maat de boventoon voert. De eisen aan het afgeleverde werk zijn zeer hoog. Het moet perfect zijn en zo hoort het ook.”

Er is dus zeker ruimte voor ambitie! Wat spreekt je aan?

“Bij vaste klanten leer je de mensen en de dingen die er spelen best goed kennen; jij bent tenslotte degene die er altijd verslag van doet. Het werken aan een uitdagend stuk is soms een hele kluif, maar als het af is en je hebt samen met de suggesties van de tegenlezers weer iets in kunnen leveren waar de klant blij mee is, dan is dat ontzettend prettig. Het afwisselend thuiswerken en op pad naar klanten zijn is een hele mooie combinatie. Daarbij kun je voor het uitwerken van notulen vaak je eigen tijd indelen. Mijn ambitie is om te doen wat ik nu doe en wellicht nog wat meer met het Engels bezig te zijn en nog meer contact met klanten te hebben. Verder ben ik gitarist in een band en daarmee hopen we uiteraard internationaal door te breken, haha!”

Aan jou het laatste woord Jemi-Gayle: wat is er zo leuk aan je werk?

“Niet één dag bij Emma Handson is hetzelfde; elke dag is een verrassing en een uitdaging die ik graag met beide handen aanpak. Iedereen brengt een positieve vibe met zich mee en dit is ook zichtbaar bij de klant. Ik ben blij hiervan deel uit te mogen maken.”

Jemi-Gayle en Jürgen: Dank jullie wel! Veel succes en werkplezier bij Emma Handson!

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?