Even voorstellen: personal assistant Hilde

7 september

Hilde werkt nu bijna een jaar als personal assistant (PA) bij Emma Handson. Maar nieuw was ze niet bij het bedrijf. Ze keerde terug na ergens anders te hebben gewerkt. “Het werken voor meerdere opdrachtgevers en met meerdere PA’s vanuit een hands-onmentaliteit, dat past gewoon bij mij!”

Ondersteunende functies

Hilde werkt al sinds 1996 in diverse ondersteunende functies op kantoor. Zo heeft ze gewerkt op een (directie)secretariaat, in de financiële administratie en in het officemanagement. “Ik heb altijd een drive gehad om samen met collega’s het beste in situaties naar boven te halen”, verklaart ze. “Dat doen we ook bij Emma Handson: samen je schouders eronder voor het ‘hogere doel’ en samen de successen vieren. Als PA kan ik elke keer weer iets bijdragen aan de dag van de medewerkers om mij heen. En ik draag bij aan de organisatiedoelen van de klant.”

Daadkracht

In haar functie als PA verricht Hilde ondersteunende werkzaamheden voor klanten, zowel op locatie als op afstand. Op locatie gaat het dan bijvoorbeeld om opdrachten voor tijdelijke vervanging. “Zo’n opdracht is gericht op continuïteit van de werkzaamheden”, legt Hilde uit. “Het is dan aan mij om mijn daadkracht te tonen door direct op de werkzaamheden in te springen en gaandeweg alle informatie te verzamelen. Aan het einde van de opdracht draag ik de werkzaamheden zorgvuldig terug over, natuurlijk inclusief een aantal verbeteringen in het werkproces. Als dat lukt, is het voor mij een geslaagde opdracht!” 

Ondersteuning op locatie

In haar werk voelt Hilde dat haar ondersteuning wordt gewaardeerd. “Bij het binnenlopen op locatie kan ik meteen al de eerste verzoeken in ontvangst nemen”, vertelt ze lachend. “Ik vind het dan een uitdaging om niet alleen vragen te beantwoorden, maar echt mee te denken over een creatieve, structurele oplossing. Ik beheer de agenda’s van de directie en ga vervolgens aan de slag met een diversiteit aan werkzaamheden op het gebied van officemanagement. Ik doe contractbeheer en voorraadbeheer en ben continu bezig met procesoptimalisatie, zodat het werk voor anderen leuker en gemakkelijker wordt.”

Onderdeel van een team

Dat Hilde bij Emma Handson onderdeel is van een team van PA’s ziet ze als groot voordeel. “We sparren met elkaar en daardoor ontstaan er sneller onderlinge leermomenten”, vertelt ze. “Samen met het werken voor verschillende klanten en op verschillende locaties zorgt dat echt voor een verbreding van je horizon.”

Kernwaarden

Hilde voelt zich weer helemaal thuis bij Emma Handson. “Dat komt door het mogen werken vanuit de kernwaarden: Integer, Vakkundig, Toegewijd, Flexibel, Bereidwillig en Daadkrachtig”, legt ze uit. “Dat is de manier waarop ik graag werk. Het werken voor meerdere opdrachtgevers en met meerdere PA’s vanuit een hands-onmentaliteit past bij mij.”   

Dankjewel Hilde. Fijn dat je er (weer) bent! Veel plezier bij Emma Handson!

Herken jij jezelf ook in onze kernwaarden en zoek je een afwisselende baan waarin je je horizon verbreedt? We hebben nog ruimte voor nieuwe PA’s. Kijk vooral eens bij onze vacatures.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?