Even  voorstellen: PA Sofie

15 september

Sofie werkt alweer bijna een jaar als personal assistant (PA) bij Emma Handson. We stellen haar graag aan je voor.

Van recruiter naar PA

Sofie werkte al jaren als recruiter, eigenlijk bij toeval na haar studie International Business. Sofie: “Toen mijn vorige baan stopte, was dat voor mij het moment om na te denken wat er echt bij me past. Ik ben daarom gaan zoeken naar PA‑vacatures. Al snel kwam ik bij Emma Handson terecht en mocht ik op gesprek. Het proces ging supersnel en de gesprekken waren heel leuk en inspirerend, waardoor ik al snel om was.”

Veel verschillende klanten en taken

Sofie heeft verschillende PA‑klanten, waarvoor ze veel mag doen. Ze vertelt: “Het verschil in taken en verantwoordelijkheden vind ik juist zo leuk in mijn werk. Een van deze klanten groeit enorm snel en dat geeft mij de mogelijkheid om veel te doen voor recruitment, sales, marketing en administratie. Daarnaast houd ik de telefoon en mailbox bij en mag ik evenementen organiseren.”

Leuke collega’s en lekkere snacks

De PA-werkzaamheden passen dus prima bij Sofie. Emma Handson ook? “Zeker”, zegt Sofie. “Mijn indruk van Emma Handson is superpositief! Ik heb het idee alsof ik hier al jaren rondloop en je merkt dat hier echt naar je geluisterd wordt. Alles is bespreekbaar en er wordt goed naar je persoonlijke kwaliteiten gekeken. Ook lopen hier veel leuke collega’s rond, die altijd bereid zijn te helpen en voor je klaar staan, en die net als ik ook gek zijn op lekkere snacks tussendoor, haha!”

Klinkt het afwisselende werk als PA jou ook als muziek in de oren? Kijk dan eens bij onze vacatures. We hebben altijd ruimte voor enthousiaste nieuwe collega’s.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?