Even voorstellen: PA Maaike

26 oktober

Afwisseling, dynamiek en de mogelijkheid om elke dag te leren: dat zijn sleutelwoorden als wij de functie van personal assistant (PA) bij Emma Handson omschrijven. Maaike werkt bijna een jaar als PA en herkent de termen helemaal: “Iedere dag is anders en ik blijf mezelf ontwikkelen. Dat maakt mijn werk leuk!”

Communicatie

Maaike is afgestudeerd als communicatieprofessional. Daarna was ze werkzaam als marketing- en communicatiemedewerker, maar daarin vond ze niet wat ze zocht. “Ik ging op zoek naar een bredere functie, omdat ik wil leren over diverse bedrijven, bedrijfsstructuren, bedrijfspolitiek en bedrijfscommunicatie”, legt Maaike uit. “Dat kan ik als PA bij Emma Handson perfect.”

Verschillende klanten

Als PA voert Maaike ondersteunende werkzaamheden uit voor verschillende klanten. “Op dit moment werk ik samen met een collega als PA voor de directie van een klant”, vertelt Maaike. “Daarnaast ben ik als opleidingscoördinator werkzaam voor een andere klant en zit ik twee dagen op een externe locatie als officemanager. Mijn werk is snel schakelen, dynamisch, divers en uitdagend. Iedere dag leer ik weer wat nieuws en werk ik samen met een mooi team van collega’s.”

Collega’s

De collega’s vindt Maaike een belangrijk onderdeel van haar werk. “Iedere ochtend hebben we onder meer een dagstart met het team”, zegt Maaike. “We bespreken dan hoe ieders dag eruitziet, wat de uitdagingen zijn en andere bijzonderheden. Dit zorgt voor betrokkenheid en een echt teamgevoel.”

Kennis

Ondertussen leert Maaike veel van haar collega’s en bij haar klanten. “Ik neem iedere week een kijkje bij verschillende bedrijven, terwijl ik voor een vaste club werk”, constateert Maaike. “Zo kan ik bij de ene klant kennis opdoen van bedrijfspolitiek en stakeholdermanagement en ontwikkel ik bij een andere klant mijn kennis over bedrijfsprocessen en planningszaken.”

Iedere dag anders

Wat dan het allerleukste is aan het werk als PA bij Emma Handson? “De afwisseling, de dynamiek, de diversiteit en de uitdaging”, somt Maaike op. “Iedere dag is anders en ik blijf mezelf ontwikkelen. Dat maakt mijn werk leuk!”

Wil jij ook vanuit een vaste basis een kijkje nemen bij veel verschillende bedrijven en zo elke dag leren? Het team van PA’s kan altijd uitbreiding gebruiken van enthousiaste professionals bekijk hier onze vacatures.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?