Even voorstellen: coördinator / teammanager Mirna

3 augustus

Soms komt een voorstelbericht laat, maar toch op het juiste moment. Mirna werkt al bijna anderhalf jaar bij Emma Handson en hoeft daarom niet meer te worden voorgesteld als nieuwe medewerker. Sterker nog: ze is klaar voor een carrièrestap. Ze is nu coördinator en wordt daarnaast een van de teammanagers van Emma notuleert.

Evenementen

Mirna heeft een achtergrond in de evenementensector. Ze studeerde eventmanagement in Breda en werkte daarna bij een evenementenorganisatie en een boekingskantoor. De maatregelen in de coronatijd vormden de trigger voor haar overstap naar Emma Handson. “Ik was op zoek naar een functie waarin ik kon plannen, organiseren en regelen, maar dan in een team”, verklaart ze die stap. “En eigenlijk ligt de functie van coördinator nog meer in lijn met wat ik deed, dan ik had verwacht.”

Snel schakelen in een team

Werken in een dynamische omgeving en snel kunnen schakelen zijn belangrijke onderdelen van Mirna’s werk als coördinator. “Ik regel nog steeds alle praktische zaken, maar ‘artiest’ en ‘festival’ zijn nu vervangen door ‘notulist’ en ‘klant’”, vertelt ze. “Het mooie hier is dat ik er niet tussen sta, maar dat de notulisten onderdeel zijn van het team. We doen het echt samen. Het werkt een stuk motiverender als je allemaal hetzelfde doel nastreeft, namelijk perfecte notulen op tijd afleveren bij de klant.”

Planning

Samen met haar collega’s zorgt Mirna ervoor dat de vergaderplanning voor Emma notuleert klopt, zodat voor iedere vergadering een geschikte notulist wordt gevonden. “We zijn bezig met een planningstool, maar dat is lastiger dan veel mensen denken”, aldus Mirna. “Onze notulisten notuleren op het hoogste niveau en dat maakt de planning behoorlijk complex. Je kunt niet zomaar iedere notulist op iedere vergadering inzetten. En er gebeurt altijd wel iets waardoor je de planning weer  moet omgooien. Dat maakt het werk ook zo leuk en uitdagend.”

Samen zoeken naar oplossingen

Mirna heeft het dus wel naar haar zin bij Emma Handson. “Zeker! Ik hou van het ad hoc schakelen en het samen creatief zoeken naar oplossingen. Ik kan er echt blij van worden als ik een notulist moet vragen te schuiven of iets extra’s op te pakken en we daar samen uit komen. Op kantoor heerst altijd een heel goede, hechte sfeer. En met de notulisten thuis en met de klanten onderhoud ik ook goed contact. Ik vind het fijn als ik daarmee straks wat meer de diepte in kan gaan.”

Teammanager Mirna

Met ‘straks’ refereert Mirna aan haar nieuwe rol als een van de teammanagers van Emma notuleert. Ze blijft daarnaast coördinerende taken uitvoeren. Haar rol als teammanager vloeit voort uit de groei van de afdeling. “Ik heb in een werkgroep gezeten om over de nieuwe structuur mee te denken”, vertelt Mirna. “Dat is ook zo fijn bij Emma Handson: dat niet alles van bovenaf wordt beslist en gecommuniceerd, maar dat je samen op zoek gaat naar een oplossing die door de hele organisatie wordt gedragen. Ik vind het heel waardevol dat zoveel waarde wordt gehecht aan de input van iedereen.”

Toekomst

Mirna vindt meer dan genoeg uitdaging bij Emma Handson. “Ik weet vaak de avond van tevoren niet wat er de volgende dag gaat gebeuren”, geeft ze aan. “En ik ben blij dat hier gehoor wordt gegeven aan doorgroeimogelijkheden en ambities. Er wordt altijd meegedacht over oplossingen als er eens iets minder goed loopt. Dat geeft een goed gevoel richting de toekomst en maakt mijn werk bij Emma Handson echt iets voor de lange duur.”

Fijn Mirna! Veel succes en plezier in je werk!

Nieuwe coördinator

Het team kan nog versterking gebruiken van een nieuwe coördinator, volgens Mirna “een echt uitdagende functie met heel veel verschillende aspecten.” Kun jij alle ballen hoog houden en wil je betrokken zijn bij de continue ontwikkelingen binnen Emma Handson? Check dan de vacature.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?