Even voorstellen: coördinator Roos

31 januari

Met een studie Communicatie op zak is het niet gek dat Roos blij wordt van contact met klanten en collega’s. Als coördinator bij Emma notuleert zit ze op haar plek als centrale schakel in een soepel lopend raderwerk. “Ik haal veel energie uit het contact met de klant en het team van notulisten.”

Communicatie

Roos studeerde communicatie in Eindhoven en werkte daarna bij een autodealer. “Hier ben ik begonnen als medewerker Commerciële binnendienst en vanuit daar heb ik de rol van online verkoopadviseur vervuld”, vertelt Roos. “Ik had niet veel affiniteit met auto’s, maar ik vond het contact met klanten en collega’s erg leuk. Na zeven jaar was ik wel toe aan een nieuwe uitdaging en toen kwam Emma Handson op mijn pad.”

Enthousiast

Roos kwam in aanraking met Emma Handson, doordat een vriendin van haar al bij het bedrijf werkte. “Klopt”, zegt Roos. “Zij vertelde zo enthousiast over het bedrijf, wat ze doet en over haar collega’s dat ik daar ook enthousiast van werd. De website en de vacature van coördinator maakten mijn enthousiasme alleen maar groter, waardoor ik solliciteerde. Na leuke en positieve gesprekken ben ik per februari 2023 begonnen als coördinator bij Emma notuleert.”

Coördinator

Als coördinator van Emma notuleert regelt Roos van alles: “Van nieuwe vergaderaanvragen tot het versturen van de conceptnotulen naar de klant en alles wat daar tussenin zit”, somt ze op. “Als aanspreekpunt voor zowel de notulist als de klant ben ik er samen met mijn directe collega’s verantwoordelijk voor dat alle partijen zijn voorzien van de nodige informatie en dat de communicatie daarover soepel verloopt. Hierbij houd ik dagelijks meerdere ballen hoog en is het nodig snel te schakelen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het erg leuk en uitdagend.”

Grote en kleine uitdagingen

De hele dag door komen grote en kleine verzoeken en vragen binnen bij de coördinatoren, via de e-mail of telefonisch. Roos geeft een voorbeeld van een groot verzoek: “Zul je net zien: de planning voor het eerste kwartaal van het jaar staat ingevuld en de klanten en notulisten weten waar ze deze periode aan toe zijn. En dan doet een grote nieuwe klant voor deze periode een aanvraag voor meerdere langdurige vergaderingen. Daar willen we ‘ja, graag’ op zeggen! Als coördinator sta je dan voor een grote uitdaging: je gaat toch onderzoeken of je een en ander om kunt gooien. We duiken de planning in, gaan in gesprek met de notulisten en schuiven met vergaderingen om de nieuwe aanvragen in te vullen. Het geeft veel energie als dat is gelukt.”

Passie

Laat Roos maar regelen, dan komt het goed! Zij heeft haar plek bij Emma Handson gevonden. “Wat mij zo aanspreekt bij Emma Handson is de passie en het enthousiasme van de medewerkers: we werken met elkaar en voor elkaar”, bevestigt Roos. “Waar Emma Handson voor staat, draagt het bedrijf ook uit naar collega’s en de klanten toe. Of je werkzaam bent op het kantoor in Vught of vanuit huis, de aansluiting met collega’s is er altijd. Ook vanuit het MT en vanuit Franka wordt veel interesse getoond in de mensen binnen het bedrijf. Dit geeft je als (nieuwe) medewerker het gevoel dat je erbij hoort en dat je ook echt gehoord wordt.”

Aanrader

Roos vindt het werk bij Emma Handson dus zeker een aanrader: “Wat het werken bij Emma Handson zo leuk maakt, is de (werk)sfeer binnen het bedrijf”, benoemt ze nogmaals. “En het werken in een dynamische omgeving met fijne collega’s biedt veel uitdaging en mogelijkheden om te leren en te groeien.”

Dank, Roos! Veel werkplezier bij Emma Handson!

Houd jij ook van werken in een dynamische omgeving? Bekijk onze vacatures.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?