Emma Handson wint voor de vierde keer FD Gazellen Award!

28 oktober

Dinsdag 27 oktober hebben wij het heugelijke nieuws te horen gekregen dat we voor het vierde jaar een FD Gazellen Award hebben gewonnen! Emma Handson is een van de 700 snelst groeiende bedrijven van Nederland en behoort dus tot de FD Gazellen 2020!

Franka van Dommelen, directeur van Emma Handson tekst & secretary solutions, is blij met de award: “Het is een groot compliment voor het hele team van Emma Handson om voor de vierde keer tot de FD Gazellen te behoren. Dit bevestigt dat wij goed op weg zijn met Emma Handson en hier zijn wij uiteraard trots op.”

FD Gazellen Awards 2020

FD Gazellen is een initiatief van Het Financieele Dagblad. Met een FD Gazellen Award worden groeiende ondernemingen in de spotlights gezet. Het belangrijkste criterium om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen is:

  • Omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2017-2019).

Daarnaast gelden de volgende bijkomende criteria:

  • De omzetgroei over de driejarige periode is ononderbroken.
  • In het eerste jaar bedraagt de omzet minimaal € 250.000.
  • Ten minste op 1 januari 2017 economisch actief.
  • In het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar maximaal één jaar verlieslatend.
  • Bedrijven dienen financieel gezond te zijn.

Bedankt iedereen!

“Het winnen van een FD Gazellen Award is uiteraard niet mogelijk zonder onze klanten. Wij willen onze klanten dan ook graag bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen”, aldus Franka. “Als laatste een woord van dank aan alle Emma Handsoncollega’s. De inzet en kwaliteit die zij leveren, is onmisbaar voor een groeiende organisatie!” Wil jij ook werken bij een bedrijf dat al vier keer een FD Gazellen Award heeft gewonnen? Klik hier voor al onze vacatures.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?