Emma Handson voor de vijfde keer op rij FD Gazelle

27 oktober

Emma Handson is voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Het bedrijf is daarmee een van de 691 snelst groeiende bedrijven van Regio Zuid. De awards worden uitgereikt op 25 november 2021 tijdens een feestelijke bijeenkomst.

FD Gazellen 2021

FD Gazellen is een initiatief van Het Financieele Dagblad. Met deze awards worden de snelst groeiende ondernemingen van Nederland in de spotlights gezet. Het belangrijkste criterium om voor de FD Gazellen in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie jaar, waarbij het laatste jaar winstgevend is. Daarnaast gelden onder meer de volgende criteria:
• De omzetgroei over de driejarige periode is ononderbroken.
• In het eerste jaar bedroeg de omzet minimaal € 250.000.
• Bedrijven dienen financieel gezond te zijn.

Compliment

Franka van Dommelen, directeur van Emma Handson, is blij met de award: “Het is een groot compliment voor het hele team van Emma Handson om voor de vijfde keer tot de FD Gazellen te behoren. Dit bevestigt dat wij goed op weg zijn en hier zijn wij uiteraard trots op.”

Met dank aan klanten en collega’s zijn wij FD Gazelle

Franka ziet uit naar de uitreiking op 25 november, maar spreekt nu alvast haar dank uit naar klanten en collega’s: “Het winnen van een FD Gazellen Award is niet mogelijk zonder onze klanten. Wij willen hen dan ook graag bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. En natuurlijk dank aan alle Emma Handsoncollega’s. De inzet en kwaliteit die zij leveren, is onmisbaar voor een groeiende organisatie!” Wil jij ook werken bij een dynamisch en succesvol bedrijf? Bekijk hier onze vacatures.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?