Emma Handson opnieuw in top 250 groeibedrijven

11 oktober

Je bedrijf laten groeien is nooit een eenvoudige taak, maar in tijden van corona is dat alleen maar uitdagender geworden. Toch is het Emma Handson weer gelukt: voor de derde keer staan we in de top 250 groeibedrijven van Nederland. Directeur Franka: “Met elke opdrachtgever hebben we nog steeds persoonlijk contact.”

Top 250 groeibedrijven

De top 250 groeibedrijven 2021 is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en wordt sinds 2017, in samenwerking met nlgroeit, opgesteld. De lijst bestaat uit bedrijven met minimaal 10 fte en/of minstens € 5 miljoen omzet die drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in fte en/of omzet realiseren. De echte toppers dus, die de Nederlandse economie ieder jaar weer een boost geven.

Winnaar

Emma Handson staat in een mooie lijst tussen grote namen als Coolblue en Tony’s Chocolonely. En natuurlijk feliciteren we ook van harte de winnaars: overall winnaar Media.Monks, Vrouwelijke Groeier My Jewellery, Jonge Groeier Red je Pakketje en Impactvolle Groeier Protix.

Groei van Emma Handson

Emma Handson is in de afgelopen drie jaar gegroeid van 57 naar 70 werknemers en steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden voor PA-werkzaamheden, het redigeren van rapporten en het maken van notulen. Wij danken hen voor het vertrouwen waarmee zij onze groei mede mogelijk hebben gemaakt.

Groei én persoonlijk contact

Directeur Franka van Dommelen van Emma Handson is trots op de benoeming in de top 250 groeibedrijven. “De groei is heel organisch gegaan”, zegt ze. “Waar ik blij mee ben, is dat we onderweg niet de band met onze klanten zijn kwijtgeraakt. Met elke opdrachtgever hebben we persoonlijk contact. Dat is arbeidsintensief, maar uiteindelijk ook heel waardevol.”

En de groei én het persoonlijk contact gaan door: “We blijven actief ons dienstenpakket uitbreiden op verzoek van onze klanten, we willen onze kennis en kunde actiever gaan overbrengen aan derden en we zijn de eerste verkennende stappen aan het zetten om onze diensten in het buitenland aan te kunnen bieden. Dat zijn weer gave nieuwe uitdagingen.” Als het aan Franka ligt, staat Emma Handson in 2022 weer in de top 250!

Wil je ook klant of werknemer worden van een bedrijf in de groei waar persoonlijk contact altijd centraal blijft staan? Check onze dienstverlening of vacatures.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?