Emma Handson neemt vijfde award FD Gazellen in ontvangst

25 maart

Met vier maanden vertraging zijn op 24 maart 2022 in Theater Amsterdam de awards uitgereikt aan de FD Gazellen 2021. Emma Handson mocht voor de vijfde keer op rij deze mooie prijs in ontvangst nemen. We zijn daarmee een van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

FD Gazellen 2021

FD Gazellen is een initiatief van Het Financieele Dagblad. De prijzen worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor 2021 ging het om ondernemingen die van 2018 tot en met 2020 ten minste 20% omzetgroei lieten zien, in 2018 minimaal € 250.000 omzetten en het jaar 2020 winstgevend afsloten.

Traditie

Met vijf awards op rij lijkt het bijna traditie te worden, maar heel vanzelfsprekend is het niet. Dit was voor het eerst dat coronajaar 2020 meetelde, waardoor er veel bedrijven afvielen en de lijst 10% korter was dan vorig jaar. Emma Handson is dan ook trots dat het bedrijf weer tot de snelste groeiers behoort.

Met dank aan klanten en collega’s

Franka van Dommelen, directeur van Emma Handson, zei eerder over het winnen van de award: “Dit is niet mogelijk zonder onze klanten. Wij willen hen dan ook graag bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. En natuurlijk dank aan alle Emma Handsoncollega’s. De inzet en kwaliteit die zij leveren, is onmisbaar voor een groeiende organisatie!”

Bekijk alle winnaars op de site van het FD.


Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?