De Week van het Werkgeluk? Of het hele jaar?

20 september

Van 19 tot en met 25 september 2022 is het de Week van het Werkgeluk. Maar bij Emma Handson zijn we hier het hele jaar mee bezig. Het zit in ons DNA om er alles aan te doen om onze klanten gelukkig te maken. En datzelfde doen we voor onze collega’s.

Werkgeluk voor klanten

Wij maken een succes van jouw dag. Dat is ons doel voor onze klanten. Door managers, ondernemers en anderen zaken uit handen te nemen, zorgen we ervoor dat zij zich kunnen concentreren op hun kerntaak. Daardoor ervaren onze klanten meer werkgeluk. En wij worden er gelukkig van dat we hen kunnen helpen.

Werkgeluk voor collega’s

Op dezelfde manier kijken we naar onze collega’s: hoe kunnen we elkaar helpen in drukke tijden om toch het rooster rond te krijgen? Wat vindt iemand het allerleukste aan zijn werk en hoe kan diegene zich daarin specialiseren of doorgroeien? Bij Emma Handson krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn wensen kenbaar te maken. We kijken dan altijd wat we voor die collega kunnen betekenen. Denk aan het schuiven met werkzaamheden of opleidingsmogelijkheden. Er is oprechte aandacht en maatwerk voor iedereen.

Werkgeluk met elkaar

Taart op je eerste werkdag, een persoonlijk kaartje op je verjaardag of een attentie met kerst. Het zijn de kleine dingen die het doen. Emma Handson weet haar werknemers regelmatig te verrassen met dit soort blijken van waardering. Successen worden gedeeld met een succesbel en via de interne portal. Zo merk je dat je wordt gezien en we geven ook elkaar continu positieve feedback. Extra leuk is het als we elkaar live zien op borrels of een personeelsuitje.

Zo zie je: werkgeluk zit in ons bloed, niet alleen in de Week van het Werkgeluk. Wil jij ook meer werkgeluk? Bekijk hoe wij je kunnen helpen met onze diensten of check onze vacatures. Waar word jij blij van?

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?