Emma Handson behoort wederom tot de top

3 juni

Goed nieuws! Ook dit jaar behoort Emma Handson weer tot de Top 250 Groeibedrijven, het overzicht van Nederlands snelst groeiende bedrijven, samengesteld door Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit. Op dinsdag 1 juni werd tijdens het BusinessBoost Live event de top 250 snelste groeiers van 2021 bekendgemaakt.

De Top 250 Groeibedrijven 2021

De lijst betreft een overzicht van bedrijven met minimaal 10 fte en/of minstens € 5 miljoen omzet. Daarnaast dienen de groeibedrijven gedurende drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in fte en/of omzet te hebben gerealiseerd. De Top 250 Groeibedrijven 2021 bestaat uit 250 Nederlandse bedrijven die in de periode 2017 tot 2020 het meest in omzet en/of werknemers zijn gegroeid.

Creativiteit en denken in mogelijkheden

Wat is de motor achter de groei? Franka: “Creativiteit en denken in mogelijkheden. Onze Emma’s staan continu ten dienste van de klant. Nee zeggen is geen optie. We zijn gegroeid omdat we creatief nadenken hoe we klanten kunnen helpen: wat kunnen we echt voor jou betekenen? Wanneer ben je echt geholpen? Ik zie gelukkig ook dat (nieuwe) collega’s dit meenemen. Ik ben er heel trots op dat collega’s (in)werkmateriaal doorontwikkelen, dat ze met nieuwe ideeën komen en dat ze zo betrokken zijn en hun verantwoordelijkheid nemen. Het is echt een teamprestatie! Door te bouwen aan het bedrijf van onze klanten, bouwen we aan ons bedrijf.”

Emma Handson denkt mee

Emma Handson denkt ook graag creatief met jou mee. Waarmee ben jij geholpen? Laat het ons weten, dit kan door te bellen naar (073) 747 00 54 of te mailen naar info@emmahandson.nl. We gaan graag de samenwerking met je aan!

Denk jij ook mee?

Wil jij werken bij een van de top 250 groeibedrijven van 2021? Emma Handson zoekt leuke nieuwe collega’s die samen met ons verder willen bouwen. Ben jij enthousiast, ondersteunend, gestructureerd, beheers je de Nederlandse taal en ga je uitdagingen niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je ervaring is niet van belang; je motivatie wel. Bekijk direct onze vacatures. En staat jouw functie hier niet bij? Neem dan toch contact op; vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?