Collega's Judith en Elle stellen zich voor

6 januari

Judith en Elle begonnen allebei in de zomer van 2021 bij Emma Handson. Judith als personal assistant (PA), Elle als notulist. We stellen onze collega’s graag aan je voor.

Judith, hoe ben jij bij Emma Handson terechtgekomen?

“Ik ben sinds juni 2021 werkzaam bij Emma Handson als PA. De diversiteit van de werkzaamheden als PA sprak mij erg aan.”

En hoe word je PA? Past het bij jouw achtergrond?

“Deels wel. Mijn achtergrond ligt met name in de hotel- en evenementenbranche. Ik heb gewerkt als accountmanager Evenementen, W&S-consultant en als leidinggevende op een universiteit. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf gehad in de verwerking van verschillende printtechnieken. Het regelen en organiseren zat er dus altijd wel in.”

Hoe zit dat bij jou Elle?

“Mijn motto is ‘variety is the spice of life’, dus in mijn achtergrond valt weinig rode lijn te ontdekken. Ik heb lang in de zakelijke dienstverlening gewerkt, onder andere als productmanager Pensioen en levensverzekeringen bij een grote verzekeraar. Vanwege mijn grote liefde voor de natuur heb ik uiteindelijk een carrièreswitch gemaakt en ben ik bij een terreinbeherende organisatie gaan werken als assistent‑beheerder. Ik zat daar echter meer achter de pc dan dat ik buiten aan het werk was, dus besloot ik het over een andere boeg te gooien. Mijn liefde voor schrijven en mijn wens om minder te gaan werken brachten mij ertoe voor mezelf te beginnen als tekstschrijver. Als zzp’er miste ik echter collega’s en acquisitie vond ik te tijdrovend, dus toen ik de vacature bij Emma Handson zag, was de keuze snel gemaakt.”

Welke vacature kwam je tegen?

“Die van bestuursnotulist en notulist. Het was mij niet duidelijk wat het verschil hiertussen was, dus heb ik telefonisch contact gehad met Emma Handson. Surya (kantoorteam, red.) nam uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaf mij een goed beeld van de functie. Ik vond het een leuk gesprek, dus besloot ik om te solliciteren!”

Wat zijn je hoofdtaken nu geworden?

“Ik notuleer voor verschillende fondsen, met name bestuurs- en commissievergaderingen.”

En klopte je indruk van Emma Handson ook?

“Ja, ik kreeg door dat eerste telefoongesprek het idee dat hier vriendelijke en enthousiaste mensen werken. En ik vind mijn collega’s inderdaad allemaal erg aardig en behulpzaam!

Gelukkig! Wat zijn jouw hoofdtaken, Judith?

“Mijn hoofdtaken als PA zijn met name de organisatorische taken zoals planning, ondersteuning en vaak ook begeleiden van klanten om organisatorisch steeds efficiënter te kunnen werken”

En wat is daar zo leuk aan?

“Het leukste bij Emma Handson is toch wel de diversiteit van bedrijven en werkzaamheden. Emma Handson leek me al een dynamische organisatie die net iets verder gaat dan de klant verwacht. In principe pakken wij alles aan. Dat is leuk maar tevens ook spannend, omdat we niet weten wat er op ons pad gaat komen.”

Dat klinkt als een uitdaging! Wat zijn je plannen hier?

“Ik zou graag nog meer klanten helpen met het verbeteren van de interne werkprocessen. Ik vind het erg fijn om bedrijven op weg te helpen naar een gestructureerd systeem.”

Hoe zit dat bij jou Elle? Wat maakt je baan zo leuk?

“Ik vind het erg prettig dat het geen 9-tot-5-baan is. Daarnaast vind ik het fijn dat ik veel thuis kan werken. Mijn verantwoordelijkheden beperken zich tot het maken van heel goede notulen. Hierdoor kan ik het goed afsluiten. Ik ben blij dat ik zelf niet veel hoef te vergaderen, want daar houd ik niet van. Ik vind de thema’s die voorbijkomen over het algemeen erg interessant. Er gaat een wereld voor mij open. Ik vind het leuk dat ik een kijkje in de keuken van diverse pensioenfondsen kan nemen. Ik vind het heerlijk om een vlieg op de muur te zijn.”

En wat wil je hier bereiken?

“Ik wil gewoon een hele goede en snelle notulist worden. Punt.”

Dat moet wel lukken! Dank jullie wel allebei. We wensen jullie veel succes en werkplezier! Wil jij nu ook werken bij een groeiende organisatie? Bekijk dan hier al onze vacatures!

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?