Als zzp’er zorgeloos op vakantie? Onze personal assistants regelen het voor je!

25 juni

Voor zzp’ers heeft vakantie vaak een andere betekenis. Offerteaanvragen, mailtjes en telefoontjes blijven immers het hele jaar door binnenkomen. Wat zou het heerlijk zijn als je toch ongestoord van een welverdiende vakantie kunt genieten! De personal assistants van Emma Handson zorgen ervoor dat jij zorgeloos vrij kunt zijn.

Eigen personal assistant

We koppelen een vaste PA aan jouw bedrijf. Je eigen PA is volledig beschikbaar en biedt secretariële ondersteuning in de breedste zin van het woord. Je betaalt alleen voor de tijd dat zij daadwerkelijk voor jou aan het werk is, ook al gaat het maar om het beantwoorden van drie telefoontjes. Hieronder lichten we enkele taken toe die Emma Handson van jou kan overnemen en conform jouw wensen uit kan voeren.

Telefoonservice

Jouw eigen, vaste PA neemt namens jouw bedrijf de telefoon op. Een vaste PA betekent maatwerk. Zij kent jouw organisatie in no-time door en door en weet de praktische vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over de werkwijze van je bedrijf. Zij herkent jouw prospects (maar ook acquisitiemogelijkheden), vraagt door en handelt snel. De beller weet daardoor niet beter dan dat hij door jouw bedrijf te woord wordt gestaan.

Digitale correspondentie

Jouw PA kan ook andere correspondentie beantwoorden, bijvoorbeeld je e-mails en berichten via social media. Wil je dat ze je klanten van gerichte informatie voorziet? Dat is geen probleem. Ze kan onder meer offerteaanvragen, informatieverzoeken en afspraken behandelen.

Agendabeheer

Heb je geen tijd om je afspraken in te plannen, maar wil je na je vakantie wel met een goed gevulde agenda beginnen? Jouw PA regelt het agendabeheer op efficiënte wijze. Na je vakantie kun jij je direct focussen op afspraken met je klanten.

Afspraken voorbereiden

Tijdens je vakantie wil je natuurlijk niet bezig zijn met het voorbereiden van je afspraken. Jouw PA zorgt ervoor dat alle informatie voor je klaarligt en alle randzaken voor je zijn geregeld. Zij kan met je contactpersoon afspraken maken over het tijdstip en de voorbereiding. Bij een online meeting richt zij het medium voor je in en bij een fysiek overleg regelt ze de locatie, activiteiten en communicatie. Je hoeft zelf alleen nog je afspraak bij te wonen en natuurlijk de inhoudelijke voorbereiding te doen, maar verder wordt alles geregeld.

Social media bijhouden

Jouw klanten hoeven natuurlijk niet in de gaten te hebben dat je op vakantie bent. Doordat je PA actualiteiten en updates op jouw Facebook- en LinkedInpagina plaatst, lijkt het alsof jij het hele jaar door actief bent.

Inrichten van administratiesysteem

Moet je administratiesysteem nog worden gevuld en heb je hier zelf nog geen tijd voor gevonden. Hoe ideaal is het dan als dit geregeld is als jij terugkomt van je vakantie? Je PA kan dit voor je oppakken.

Wil jij een andere taak uitbesteden, maar bevindt die zich niet tussen bovenstaande voorbeelden? Geen probleem; bij ons is heel veel mogelijk. Neem contact op. Dit kan door te bellen naar (073) 747 00 54, te mailen naar info@emmahandson.nl of klik hier. We gaan graag de samenwerking met je aan!

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?